Gökhan Zan: "Yalvarıyorum sesimiz olun!"
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki deprem, Hatay dahil 10 ilde hissedildi. İnsanların enkaz altında kaldığı afette Gökhan Zan yardım istedi.

Son 5 Haber

Amedspor Başkanı Nahit Eren, transferi için görüşme halinde oldukları futbolcuyu açıkladı

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'deki oyuncu değişikliği sorusuna flaş yanıt: "Nükleer bomba bile kullanırım"

Trabzonspor, Suudi Arabistan'da mutsuz olan isim için devrede!

Paul Pogba'nın sözleşmesi feshedildi

Erzurumspor'a Galatasaray maçı öncesi müjde
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem 10 ilde büyük ölçüde hissedildi. Birçok binanın yıkıldığı ve insanların enkaz altında kaldığı Hatay'da eski futbolcu ve antrenör Gökhan Zan yardım talebinde bulundu.
"İnsanlar kendi çabalarıyla kurtulmaya çalışıyor"
Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Gökhan Zan, "Yalvarıyorum sesimiz olun. Hatay bitti. İnsanlar kendi çabalarıyla kurtulmaya çalışıyor. Burada hiçbir şey yok. Elimizden bir şey gelmiyor. Lütfen yardım edin" dedi.
"Yalvarıyorum, sesimizi duyun"
Instagram hesabından çevrenin videolarını yayınlayan Gökhan Zan, "Allah'ım yardım et. Hatay bitti. Yalvarıyorum, sesimizi duyun. İnternet yok, su yok, yardım yok, kimse yok. Hatay terk edilmiş. Ne olur sesimizi duyurun, ne olur sesimiz olun. Yalvarıyorum." notunu düştü.