Gökhan Zan’ın Çağrısına Zenit'ten Destek

İsa Kethüda
09.03.2023 - 13:20 | Son Güncellenme: 09.03.2023 - 13:41

Beşiktaş, Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski yıldızı Gökhan Zan'ın çabalarına Rusya Premier Lig lideri Zenit kayıtsız kalmadı. İşte haber ile ilgili detaylar.

Gökhan Zan’ın Çağrısına Zenit'ten Destek

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan yüzyılın deprem felaketleri 11 ilimizde büyük yıkım ve 46 bin 104 can kaybına neden olurken, ilk günden itibaren afet bölgesine destek çağrısı yapan Beşiktaş, Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski yıldızı Gökhan Zan'ın çabalarına Rusya Premier Lig lideri Zenit kayıtsız kalmadı.

Zenit'ten depremzedelere destek

Depremzedelere bir yardım eli de Rusya'nın ünlü kulübü Zenit'ten geldi. Antakya'da deprem bölgesine giden Zenit'in Türkiye ekibi, Hataylı eski futbolcu Gökhan Zan'a futbol topu, kış şartlarına uygun mont, bere ve eldivenleri depremzede çocuklara dağıtılmak üzere teslim etti. 

Zenit ekibi, Zan'a yardımların ulaştırılmasına katkı sağladığı için teşekkür ederek Türk halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Icardi planı! Bonservisi alınamazsa alternatifi belli
Habere Git

" Çağrımıza kayıtsız kalmayan Zenit'e teşekkür ederiz"

Gökhan Zan da, "Deprem bölgesindeki tüm çocuklar bizden futbol topu istiyordu. Çağrımıza kayıtsız kalmayan Zenit'e depremzede çocuklarımızın yüzünü bir nebze de olsa güldürdüğü için teşekkür ederiz" dedi.

"Unutmayın. Çünkü biz hiç unutmayacağız"

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Zan, "Zaman geçsin ama unutmayın!" ifadelerini kullanmıştı.

Zan'ın paylaşımı şu şekilde:

”Tam bir ay önce… Bugün son kez o güzel evlerimizde mutlu sofralarımıza oturduk yemek yedik… Tam bu gün son kez televizyonumuzu izledik, misafir ağırladık belki… Son defa uyumak için odalarımıza gittik… Bilmiyorduk sabah olunca kimimiz canını, kimimizin yuvasını kaybedeceğini… Bilmiyorduk şehrimizin yok olacağını. Yarın için yapacağımız planlarımız vardı. Zaman geçsin ama unutmayın olur mu? Biz 5 Şubat gecesi son kez huzurluyduk… Biz de sizler gibiydik. Evimiz vardı, eşyalarımız vardı. Canlarımız sağdı. Sevdiklerimiz hayattaydı. Biz saniyeler içinde her şeyimizi kaybettik. Unutmayın. Çünkü biz hiç unutmayacağız.”

İlgini Çekebilir
Gökhan Zan: "Kulağımıza hoş gelmeyen durumlar var, bizi koruyun"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler