Gökhan'a göre hataların nedeni...

19.06.2016 - 18:51 | Son Güncellenme: 19.06.2016 - 18:52

Milli takımın sağ beki Gökhan Gönül, UEFA.com’a önemli açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR- İlk 2 maçlar sonunda henüz puanla tanışamayan Türkiye, EURO 2016’dan elenmenin eşiğine geldi. Çek Cumhuriyeti karşılaşmasından mutlak 3 puan alması gereken ay yıldızlılar, diğer gruplardaki maçlarının sonucuna göre tur şansı arayacak.

"Her zaman yaptığımız bir şey var..."
Ama milliler henüz pes etmiş değil. UEFA.com’a özel bir röportaj veren Gökhan Gönül hala bir şansımız olduğunu düşünüyor: “Türk Milli Takımı’nın her zaman yaptığı bir şey var, o da son dakikaya kadar maça asılmak. Yine işimizi son maça bıraktık. Belki şu anda pek fazla şansımız yok ama yine de elimizden gelenin en iyisini yapıp şansın da yardımıyla Çekleri yenip tur atlayacağız.

Hataların sebebi ne?
Kaybedilen Hırvatistan ve İspanya maçları hakkında da görüş bildiren deneyimli oyuncu, “Yaptığımız hatalar belki fazla konsantrasyondan meydana geldi. Bunun üstesinden gelmemiz lazım çünkü böyle durumlara alışkınız. Kaybedecek bir şeyimiz yok. “Baskıyla nasıl mücadele edeceksiniz?” soruyorsunuz ama dediğim gibi şimdi kaybedecek hiçbir şeyimiz yok” ifadelerini kullandı.

"Yaptık yine yaparız"
Gökhan, “Türkiye yine son anda bir mucize gerçekleştirebilir mi?” sorusuna ise şöyle cevap verdi: “Neden olmasın? Geçmişteki birçok sefer bunu başardık, o yüzden bir daha yapabiliriz. Ama bunun için maçı beklememiz gerekecek. Umarım şans bizim yanımızda olur ve 2008’de yaptığımız gibi tur atlayan taraf oluruz.

 

Senin için hazırladığımız haberler