Başakşehir Göksel Gümüşdağ Fenerbahçeli Crespo transferi hakkında konuştu!

15.08.2024 - 23:06 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 23:28

UEFA Konferans Ligi Eleme Turu'nda temsilcimiz Rams Başakşehir'in Gürcü ekibi Iberia'yı eleyip turladığı maçın ardından Başkan Göksel Gümüşdağ önemli açıklamalara imza attı.

Başakşehir Göksel Gümüşdağ  Fenerbahçeli Crespo transferi hakkında konuştu!

AJANSSPOR-HABER

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda temsilcimiz Rams Başakşehir'in Gürcü ekibi Iberia'yı evinde 2-0 yenerek elediği maçın ardından Başkan Göksel Gümüşdağ önemli açıklamalara imza attı.

"Ülke puanı için çok önemli, milli havada bir maç"

Karşılaşmalarının ülke puanı açısından önemine vurgu yapan Gümüşdağ "İyi bir skor. 4 maçta sanırım 13 gol oldu. Şimdi İrlanda'ya gidiyoruz. Oradan iyi bir skorla dönüp burada gruplara kalmak istiyoruz. Çünkü ülke puanı için çok önemli. Bu maçlar adeta milli maç havasında. Tribünler de artıyor. Bu süreçte oyuncular, tribünler kenetlenmiş durumda. Hep beraber güzel bir maç izledik" dedi.

"Maçı erteleme talebini ilettik"

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın da karşılaşmayı takip ettiğini belirten Göksel Gümüşdağ "Federasyon Başkanı İbrahim Bey de geldi, Montella hoca da. Onlar da ülke puanı için mutluluk duyuyorlar. Avrupa'da mücadele eden diğer takımlara da başarılar diliyoruz. TFF Başkanı'na ilettim. Bir sonraki haftada Gürcistan maçını oynadıktan sonra lig maçını oynamıyorlar. Play-off oynayan takımların hepsine yapmak lazım. Başkan değerlendirecek" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Miguel Crespo gelişmesi! İstanbul'a geldi
Habere Git

"Fenerbahçe kulübü ile bir temasımız olmadı"

Fenerbahçeli Miguel Crespo'nun Başakşehir'in gündeminde olduğuna yönelik iddiaları yanıtlandıran başkan, "Şu an en az 3-4 mevkiye oyuncu takip ediyoruz. Bütçemize uyan oyuncu olursa değerlendiririz. Fenerbahçe Kulübü ile bir temasımız olmadı. Ama menajerler aracılığıyla bunlar geliyor. Şartlar uyuyorsa değerlendirilir" dedi.


"Başakşehir'in DNA'sında Avrupa var"

Kulübün kurulduğu günden bu yana bir Avrupa ligi kültürü olduğunu belirten Başkan Gümüşdağ, "Başakşehir'in DNA'sında Avrupa var. 11'inci sezona girdik, 8-9 kere Avrupa'ya gittik. Konferans Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Çağdaş hoca da başarıya aç. Biz de Çağdaş hocanın arzusunu yaşıyoruz. Önce şu gruplara kalalım, adım adım gideceğiz. Sonunu getirebilmek için tek tek gitmek lazım. Başakşehir istikrarlı giden bir takım. Bundan dolayı güzel adımlar atıyor. Taraftar bunu görüyor. İnanıyorum ki bundan sonra daha da çoğalacak" dedi.

"Manchester City ile işbirliğimiz bize çok değer katacak"

City Football Group ile yaptıkları işbirliği hakkında konuşan Başakşehir Başkanı "Manchester City takımı ile 3 yıllık iş birliği anlaşmamız var. Yönetsel, teknik, akademi... Her 15 günde bir ekip geliyor. Yatırım yapacağımız, transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncular dahil hepsi için City'nin scoutlarıyla da görüşüyoruz. Bu iş birliği çok değerler katacak" dedi.

İlgini Çekebilir
Başakşehir Gürcüleri devirdi! Play-off turunda...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler