"Göksel Gümüşdağ görevden kaçamaz"

28.07.2017 - 13:16 | Son Güncellenme: 28.07.2017 - 13:16

AJANSSPOR – Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile ilgili çarpıcı sözler söyledi. Özbek, Gümüşdağ’ın görevi bırakmaması gerektiğini ifade etti. Özbek’in yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde :

"Gümüşdağ devam etmeli"

Biz bugününe kadar konsensüsü kolaylıkla sağladık. Ama bugün geldiğimiz noktada bu bozuldu. 17 kulüp başkanı olarak Göksel Gümüşdağ’ın bir dönem daha hizmet etme mecburiyeti olduğunu düşünüyoruz. İsteğimiz ; Gümüşdağ’ın bugüne kadar yaptığı şeylerin devamını sağlamasıdır. Bunu düşünüyoruz. Göksel Başkanın yaptığı şeyler buz dağı gibi. Görünen ve görünmeyen kısımları var. Mütevazı bir kişiliği olduğu için her şeyi dile getirmiyor.

"Gümüşdağ görevden kaçamaz"

Göksel Gümüşdağ, önümüzdeki dönemde de Kulüpler Birliği başkanıdır. Bu görevden kaçamaz. Bırakıyorum demesini dikkate almayalım. Aksi halde bugüne kadar verdiği hizmetler kadük kalır. Galatasaray Başkanı olarak diğer arkadaşların bana verdiği yetki çerçevesinde bunları konuşuyorum. Göksel Gümüşdağ bir yere gidemez. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerin meyvesini almak için göreve mutlaka devam etmelidir. Kimse bunu başka türlü anlamasın. 17 kulüp olarak böyle düşünüyoruz.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler