Göksel Gümüşdağ kimdir, kaç yaşında? Göksel Gümüşdağ corona virüse mi yakalandı?

25.03.2020 - 22:26 | Son Güncellenme: 25.03.2020 - 22:26

Göksel Gümüşdağ kimdir, kaç yaşında? Göksel Gümüşdağ corona virüse mi yakalandı? soruları trendlere yerleşti. Peki Göksel Gümüşdağ kimdir? Göksel Gümüşdağ kaç yaşında? Göksel Gümüşdağ corona virüse mi yakalandı? Göksel Gümüşdağ'ın son durumu ne? İşte detaylar

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ kimdir soruları en çok sorulanlar arasına girdi. Medipol Başakşehirspor’un şampiyonluk mücadelesi vermesiyle adı sık sık gündeme gelen Göksel Gümüşdağ, aynı zamanda İstanbul Büyükşeyir Belediye Meclis Üyesi. İşte Göksel Gümüşdağ’ın merak edilenleri

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ KİMDİR?

10 Ekim 1972 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Göksel Gümüşdağ, Makedonya göçmeni olan bir aileye mensutur. Anadolu Üniversitesi mezunu olan Göksel Gümüşdağ, Gümüşdağ Elektronik'in yönetim kurulu başkanıdır. Siyasete 2002 yılında Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği -Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak giren Göksel Gümüşdağ, Küçükçekmece ilçesi Belediye meclis üyeliği, grup başkanvekilliği görevinden sonra 2004'te İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine ve eğitim, gençlik spor ve kültür komisyonu başkanlığına, 2007, 2009 ve 2014 yıllarında ise İBB Meclis'i ikinci başkan vekilliğine seçildi.

ŞU AN BAŞAKŞEHİR SPOR KULÜBÜ BAŞKANI

2014'ten beri Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığını 2017 yılında Dursun Özbek'e devreden Gümüşdağ, şimdi İstanbul Başakşehir Spor kulübü başkanlığını yapmaktadır.
İstanbul Bilgi Üniversitesi mütevelli heyeti üyesi olan Gümüşdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yeğeni Müge Gülbaran ile evli ve 2 çocuk babası.

BAŞAKŞEHİR'İN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDEYDİ

"Başkanımız Göksel Gümüşdağ'ın ilk test sonucunun negatif çıkmasına rağmen yarın akşam saatlerinde kesinleşecek olan ikinci test sonuçları çıkana kadar hastanede koruma amaçlı izolasyon altında kalacağını, sağlık durumunun iyi ve takip altında olduğunu kamuoyuna duyururuz."

BURAK YILMAZ AÇIKLADI

Beşiktaş forması giyen Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla corona virüsü ile mücadele eden spor figürlerine destek mesajı verdi.

Deneyimli futbolcu, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileklerini iletirken Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın da testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Burak Yılmaz'ın Twitter hesabından yaptığı corona virüsü açıklaması şu şekilde:

"Tüm dünyayı etkisine alan Covid-19 virüsü ile biz de Milletçe mücadele etmekteyiz. Hepimiz aynı takımdayız ve en zayıf halkamız kadar güçlü bir zincir olduğumuzu unutmadan yetkililerin tüm tavsiyelerini uygulamaya devam etmekteyiz. #evdekalıyoruz ve #evdehayatvar diyoruz. Bu virüs nedeni ile kayıplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

Asıl önemli olanın ise tüm tedbirlere rağmen bu virüse yakalanmamız halinde dahi ümitsizliğe kapılmadan onu yeneceğimizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamak olduğunu düşünüyorum.

Benim yakın çevremde Fatih Hocam, Göksel abim, Abdürrahim abim ve Şükran ablam bu virüsü yenmek üzere. Çok yakında güzel haberlerini bizlerle paylaşacaklar bundan eminim.

Biz Millet olarak bu güne kadar inandığımız her şeyi başardık. Yine başaracağız."

Senin için hazırladığımız haberler