Göksel Gümüşdağ'ın son durumu ne? Okan Buruk açıkladı...

31.03.2020 - 18:01 | Son Güncellenme: 31.03.2020 - 18:08

Göksel Gümüşdağ'ın son durumu ne? Okan Buruk açıkladı...

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, koronavirüs testi pozitif çıkan isimler arasında yer alıyor. Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk ise CNN Türk canlı yayınında hem başkanın son durumu hem de takımın bu günlerdeki son hâliyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Buruk'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Öncelikle başkanın tedavisi devam ediyor. Yine bu olayın başını çeken insanlardan bir tanesi oldu. Ona gemiş olsun. Uzun bir süreç. Zarar görecek, etkilenecek çok vatandaşımız var. Elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Bunu hissediyoruz. Biz de kendi aramızda bu kampanyada yer almak istedik. Umarım bu süreci en kısa sürede bitirebiliriz. Evde kal çağrımızı yineleyelim.

Başkanımızın durumu iyiye gidiyor. İnşallah onu en kısa zamanda dimdik, güçlü bir şekilde tekrar yanımızda, tekrar maçlarda sevinirken görmek istiyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu hastalığı atlatır. Rüştü Reçber'e de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Yorulmanın keyfini de sürüyorduk, lig ve Avrupa'da başarılı olarak. Sağlıklı olmak zorundayız. Evde kalmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızı da evde takip ediyoruz. Biraz şanslıyız. Profesyonel oyunculara sahibiz. En kısa zamanda da bireysel çalışmalara başlayabiliriz gidişata göre. Böyle bir karar almadık ama uzun vadede böyle çalışmalar olabilir.

Senin için hazırladığımız haberler