Göksenin Köksal: "İnşallah Darüşşafaka EuroCup'ta şampiyon olur"

21.03.2018 - 21:32 | Son Güncellenme: 21.03.2018 - 21:32

Galatasaray Odeabank kaptanı Göksenin Köksal, beIN Sports Haber'de yayınlanan Time Out programına konuk oldu.

Köksal'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"İnşallah Darüşşafaka EuroCup'ta şampiyon olur"

"Bayern Münih maçında 23 sayı farktan galiba geldi Darüşşafaka. Çok önemli bir galibiyet. Şimdi Münih'e gidecekler. Biz bildiğiniz gibi EuroCup şampiyonu olduk. Bu çok büyük birşey. İlk defa da Galatasaray oldu Ergin Ataman ile beraber. Bir Türk takımı daha şu anda yarı final oynuyor ve çok güzel bir başarı. Bizim Strasbourg ile oynadığımız maçlarda atmosfer mükemmeldi. İnşallah Darüşşafaka'da bunu başarır ve bir Türk takımımız daha EuroCup'ta adını finale adını yazdırır ve ondan sonrada şampiyon olur."

"Erman abinin bana çok büyük katkıları var"

"Erman abi ben çok severim. Türk basketbol tarihine gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından bir tanesi. Basketbol açısından bana çok büyük katkıları var. Bu yıl takım olarak toparlandık. Ben de iyi ir sezon geçiriyorum sakatlık olmadan. Erman abinin gidişi hakkında benim yorum yapacak diyecek bir şeyim yok. Sonuçta burası Galatasaray. Oktay abi geldi. Erman abi ile sezona iyi başlayamadık. Aslında birçok maçı son periyotlarda, saniyelerle basit hatalarla hep kaybettik. Daha da farklı olabilirdik. Ama Eurocup'ta Erman abi ile beraber bir üst gruba kaldık. Bu bir gerçek. Taraftar tamam yükleniyor ama çokta iyi antrenördür, kendisini ispatlamış bir antrenördür. "

"Play-Off'a girebildiğimiz en üst yerden girdiğimiz taktirde..."

"Oktay abi geldi. Oktay abi de küçükken a takıma ilk alan antrenördür. Daha doğrusu a takımda ciddi anlamda oynatan kendisidir. Onunla beraber Recep Şen çok büyük desteği vardır. Semih abi olsun bütün staf ekibi. Ben hepsinle daha önce beraber çalıştığım için  takımla iyi bir ivme yakaladı. Takımımız kötü takım değil daha da iyi olacak inşallah. Play-off'a girebildiğimiz en üst yerden girdiğimiz taktirde yarı finale kadar çıkabileceğimizi düşünüyorum. Belki çoğu Galatasaraylı taraftar basketbol severler takip ediyor inanmıyor ama ben kesinlikle playoff'a gireceğimizi düşünüyorum."

Hakan Demirel: "Beni en zorlayan oyuncu Göksenin"

Hakan Demir, "Yaptığı inanılmaz presle, savunmada beni en zorlayan oyuncu Göksenin Köksal'dı." dedi.

Göksenin Köksal: "Çok teşekkür ediyorum"

"Parasal sıkıntılarımız yok"

"Galatasaray'da ben benm için şöyle söyleyim: Profesyonel bir hayat bu. Hayatım boyunca Galatasaray'ın kaptanı olmak istedim atl yapıdan çıktığım günden beri.Allah'a şükür de bunu da başardım. Basketbol olarakta çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Çıkan haberlere hiçbir taraftarımız kulak asmasın. Biz çok iyi gidiyoruz. Şu anda iyi bir takımız, idmanlarımızı da yapıyoruz. Parasal falan bir sıkntılarımız da yok. Olsa da bu takım içinde halledilebilecek bir şey. Galatasaray'da hiçbir şekilde kimsenin parası kalmaz. O yüzden tabii ki de bazen olabiliyor, bunları da söylememek lazım çok. Yabanclar parasını almıyor falan. Ama biz sonuçta Galatasaray yönetimi de bunu görüp kendilerine ödemeyi yapıyor. O yüzden bunlardan daha önemli şey; camiayı ayakta tutan şey taraftarlarımıza beraber destek olmak. Hepsine teşekkür ediyorum bana desteklerinden dolayı."

YASAL UYARI: BU YAZI AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR, KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANILAMAZ!

Senin için hazırladığımız haberler