Göksenin Köksal'dan Fenerbahçe açıklaması!

27.02.2020 - 18:39 | Son Güncellenme: 27.02.2020 - 16:03

Göksenin Köksal'dan Fenerbahçe açıklaması!

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Galatasaray Basketbol takımının kaptanı Göksenin Köksal'ın açıklamaları şu şekilde:

Futbol takımı bize inanç verdi!

"Son 5 dakikaya geride girdik ancak sonrasında çok iyi toparladık. Ligin ilk yarısında da evimizde kapattık. Fenerbahçe iyi durumda değil bunun bilincindeyiz. Futbol takımının galibiyetinden sonra kazanmak bizim için bir gurur. Futbol takımının galibiyeti bizim için motivasyon oldu. Futboldaki uzun yıllar sonra gelen galibiyet bize inanç verdi. Umarım her iki kulvarda da şampiyon oluruz. Futbolda şampiyon olacağımızı düşünüyorum ancak basketbol çok kolay olmayacak. Basektbolda çok güçlü rakiplerimiz var."

Milli Takım olmasa Kadıköy deplasmanına giderdim!

Play-off eşleşmeleri nasıl olacak bilmiyoruz ancak Galatasaray'ın adının geçtiği her yerde hedef şampiyonluktur. Play-off'ta kim gelirse  gelsin gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bizim taraftarımız Avrupa'nın en iyi taraftarı. Abdi İpekçi'de Eurocup kazandığımız günden beri herkes bunu biliyor. Ataşehir'de taraftarımız yoktu ancak onların ruhu yeter. Yenersek büyük bir olay olacağını biliyorduk. Takım arkadaşlarıma Kadıköy'de uzun yıllar sonra kazandığımızı ve burada da kazanmamız gerektiğini söyledim. Ben küçüklüğümden beri bunun hayalini kurdum. Galatasaray tutkusuyla büyümüş biriyim. Milli Takım'da maçta olmasam Kadıköy deplasmanına giderdim. Benim burada olmamda en büyük pay sahibi taraftar. İnşallah burada nice yıllar kaptanlık yaparım.

Avrupa'nın en iyi koçu Obradovic!

"Fenerbahçe Avrupa'da büyük başarı kazanmış önemli bir takım. Obradovic Avrupa'nın en iyi koçu. Fenerbahçe'nin başında bir Avrupa efsanesi var. Bu maçta Fenerbahçe'yi yeneceğimizi biliyorduk. Fenerbahçe iyi basketbol oynamıyor. 10 sayı geri düştük ancak farkı hemen kapattık."

Sahada bütçe değil ruh oynuyor!

"Bütçe çok önemli ancak sahada ruh oynuyor. Biz dün akşam bunu gösterdik. Türk sporu için çok renkli bir hafta oldu. Sosya medyada gerekli paylaşımları yaptık. Ben de kaptan olarak üstüme düşeni yaptım. İnşallah sakatlarımız dönünce daha iyi olacağız. Tüm taraftarlarımızı Tofaş maçına bekliyoruz. Bu maçı artık geride bıraktık. Marcao gibi takımda dövme yapan çıkar mı bilmiyorum ancak konuşuruz. Takıma soracağım daha sonra bakacağız."

Senin için hazırladığımız haberler