Göktuğ Bakıbaş'tan Galatasaray iddialarına yanıt!

05.03.2018 - 20:44 | Son Güncellenme: 05.03.2018 - 20:44

Göktuğ Bakıbaş'tan Galatasaray iddialarına yanıt!

Manisaspor'a Denizlispor deplasmanında 90+3. dakikada kaydettiği golle 1 puanı getiren kaleci Göktuğ Bakırbaş özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu idddia edilen Göktuğ Bakırbaş, hakkında çıkan transfer haberleri ve hedefleri hakkında da konuştu.

Manisapor file bekçisi Göktuğ Bakırbaş, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

'Refleksle yan hakeme baktım'

Bu sezon bir ilk oldu. Benim için de güzel bir duyguydu. Çok mutlu oldum. Böyle bir şeyi bekliyordum dersem yalan olur. Yakın çevremdeki arkadaşlarıma 'Mağlup durumda olursak son dakikalarda gol atmak için ileri çıkarım' demiştim.

Gol anında refleksle yan hakeme baktım. Bir sıkıntı olmadığını görünce çok sevindim. Kaleci olduğum için ister istemez hakeme baktım. Sonrasında doyasıya sevindim. Gol atacağımı hissettim dersem yalan olur. Arkadaşlarımızla yaptığımız şakalar gerçek oldu.

'Göztepe'ye daha güçlü dönmek istiyorum'

Takım olarak istediğimiz yerde değiliz. Bireysel olarak benim açımdan her şey güzel gidiyor. Hedeflerime gelecek olursak; Göztepe'den kiralık olarak Manisaspor'a geldim, sezon sonunda daha güçlü bir şekilde Göztepe'ye dönmek istiyorum.

Galatasaray iddialarına cevap!

İsmimin Galatasaray'la anılması güzel fakat kişisel hedefim tuttuğum takım Göztepe'de uzun yıllar oynamak ve Göztepe'nin unutulmaz ismi olarak tarihe geçmek.

 

Milli takım sözleri

Milli takım çok özel bir yer, hocalarım şans verirse benim için çok güzel olur. Milli takıma uzun yıllar hizmet etmek istiyorum.

'En beğendiğim kaleci Beto!'

Bu sezon en çok beğendiğim kaleci Beto. Günay ağabey de iyi maçlar çıkarttı. Fakat Beto'ya ayrı bir parantez açmak lazım. Performansı bu sezon muazzam.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler