Liverpool gol düellosunda Milan'ı devirdi: 3-2

15.09.2021 - 23:47 | Son Güncellenme: 16.09.2021 - 00:31

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile Milan, İngiltere'de karşılaştı. 5 gollü mücadelede üstünlüğünü koruyamayan Milan rakibine 3-2'lik skorla boyun eğdi.

Liverpool gol düellosunda Milan'ı devirdi: 3-2

AJANSSPOR-HABER

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile Milan mücadelesi nefes kesti. Anfield'de oynanan karşılaşmaya ev sahibi Liverpool atak başladı. 9. dakikada Tomori'nin kendi kalesine attığı golle öne geçen Liverpool üstün oyununu sürdürdü ve birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen bunları değerlendiremedi. Liverpool'un yıldızı Muhammed Salah, 13. dakikada bir penaltıyı da değerlendiremedi.

5 dakikalık soğuk duş

İlk yarının sonunda ev sahibi ekip tam bir soğuk duş yaşadı.  Milan, 42. dakikada Ante Rebic'in golüyle beraberliği sağladı. İngiliz ekibi, çok üstün oynadığı karşılaşmada beraberliğe düşme şokunu yaşarken 44. dakikada Brahim Diaz'ın ağlara gönderdiği topla devreye 2-1 yenik durumda gitti.

İkinci yarıda maç döndü

İlk yarıda penaltıyı kaçıran Salah ikinci yarının hemen başında, 48. dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu bu kez affetmedi va topu ağlara gönderdi. 69. dakikada kaptan Jordan Henderson, düzgün  ve güzel bir vuruşla ev sahibi ekibi tekrar öne geçirmeyi başardı. Bu dakikadan sonra iki takımın çabası da sonuç getirmedi ve Liverpool, Milan'ı 3-2 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başladı.

Atletico Madrid-Porto yenişemedi

Grubun diğer maçında ise Atletico Madrid ile Porto 0-0 berabere kaldı. Konuk takımın son dakikalarda Termi ile bulduğu bir gol VAR tarafından iptal edildi.  

Senin için hazırladığımız haberler