Umut Bozok Hangi Takıma Transfer Olacak? Kasımpaşa, Galatasaray...

Akın Ungan
10.06.2022 - 14:25 | Son Güncellenme: 10.06.2022 - 14:38

Lorient takımından Kasımpaşa'ya satın alma opsiyonu ile kiralanan Umut Bozok'un hangi takıma transfer olacağı merak konusu. Galatasaray Umut'u istiyor.

Umut Bozok Hangi Takıma Transfer Olacak? Kasımpaşa, Galatasaray...

Fransa'nın Lorient takımından kiralık olarak Kasımpaşa'ya gelen Umut Bozok, Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği performans ile dikkat çekti. Süper Lig'de attığı 20 gol ile 2021/22 sezonu gol kralı olan Umut Bozok, sözleşmesinin sona ermesi ile Fransa'ya döndü.

Galatasaray ve Kasımpaşa istiyor

Kasımpaşa'da gösterdiği performans ile Galatasaray'ın radarına giren Umut Bozok'u, Sarı-Kırmızılı ekibin renklerine bağlamak istediği biliniyor. Öte yandan Kasımpaşa'nın da golcü oyuncunun bonservisini almak için öncelikli konumda olduğu kaydedildi.

Kasımpaşa opsiyonunu kullanmak için Umut'u ikna etmek zorunda

Lorient ile geçtiğimiz sezonun başında yapılan anlaşma sonucu Kasımpaşa'nın Umut Bozok için 1 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunun bulunduğu kaydedildi. Fakat bu opsiyonun devreye girmesi için kulüp ile oyuncunun anlaşma sağlaması gerekiyor.

Paşa anlaşamazsa Lorient 4 milyon kazanacak

Kasımpaşa, Umut Bozok ile anlaşarak, oyuncunun bonservisini almayı hedeflerken, golcü futbolcuyu isteyen takımlar ile görüşmeye başlamayı hedefliyor. Paşa'nın Umut'u ikna edememesi durumunda ise Fransız kulüp Lorient'in futbolcudan 4 milyon Euro kazanabileceği ifade edildi.

Umut Bozok'un performansı

19 Eylül 1996 doğumlu Umut Bozok, Fransa'nın Metz takımında futbola başladı. GS Consolat M., Nimes Olympique ve Troyes takımlarında forma giyen Umut, Lorient'e transfer oldu. Geçtiğimiz sezonun başında Kasımpaşa'ya kiralık giden 25 yaşındaki santrfor, çıktığı 41 maçta 20 gol, 8 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler