Gol sevinci başını yaktı! Sözleşmesi feshediliyor

Cüneyt Muharremoğlu
05.01.2023 - 10:32 | Son Güncellenme: 05.01.2023 - 10:36

Transfer haberi... Trabzonspor, Karagümrük'e kiraladığı ve 4-1 yenildiği maçta gol atan Fildişili Jean Kouassi'nin sözleşmesi feshediliyor. Oyuncu Çin'e gidecek.

Gol sevinci başını yaktı! Sözleşmesi feshediliyor

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor, büyük umutlarla Çin'den transfer ettiği ancak umduğunu bulamadığı 28 yaşındaki Fildişi Sahilli Jean Evrard Kouassi ile yollarını ayırıyor.

Çin'den iki teklif

Sabah'ın haberine göre Karagümrük'te kiralık forma giyen oyuncusu Kouassi'ye eski kulübü Wuhan Zall talip oldu. Kulüplerin yazışmaları sürerken, bir başka Çin ekibi de teklifini iletti.

Alacaklarına karşılık sözleşme feshi

Trabzonspor, Kouassi’ye 1 milyon Euro maaş ve 400 bin Euro imza parasını ödüyor. Bordo mavililer, oyuhcuya 2022-23 sezonundaki alacakları karşılığı sözleşmeyi fesh edecek. Wuhan Zall'ın transferde avantajlı olduğu belirtiliyor. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, milli yıldızın peşinde!
Habere Git

Karagümrük izin verdi

Trabzonspor'un sözleşmeyi fesh edebilmesi için kiralık olarak forma giydiği Karagümrük'ten izin alması gerekiyor. Bordo mavililer, bunu almayı başardı. 

Trabzonspor'a gol attı

Geçen hafta Karagümrük, Trabzonspor'u Olimpiyat Stadı'nda 4-1 yenerken İstanbul ekibinin gollerinden birini Kouassi atmıştı. Oyuncunun yaşadığı sevinç Trabzonspor taraftarının tepkisini çekmişti.

Gol sevincinden dolayı özür diledi

Kouassi, daha sonra Trabzonspor taraftarından özür diledi. Futbolcu, "Gol sevinciyle alakalı olarak eğer Trabzonspor taraftarını üzüp, gücendirdiysem özür dilerim. Ama gerçekten bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı, bu gollere. Ben de bir sevinç patlaması yaşadım. Gücendirdiysem tekrardan özür dilerim” demişti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Kasımpaşa'ya ödeme oldu!
Habere Git

Trabzonspor'la iki kupa kazandı

Oack 2022'de bedelsiz olarak Trabzonspor'a transfer olan Kouassi,  bordo mavili formayla Süper Lig şampiyonluğunu kazandı ve Süper Kupa'yı kaldıran takımda yer aldı. Bu sezon Trabzonspor formasıyla formasıyla 5 Süper Lig, 2 Şampiyonlar Ligi elemesi ve Süper Kupa finalinde şans buldu. Skora katkı yapamadı.

Kouassi'nin Karagümrük performansı

Kiralık olarak geldiği Karagümrük'te Kouassi,  12 Süper Lig maçında 3 gol atarken 1 asist yaptı. Futbolcunun Türkiye Kupası'nda oynadığı maçta da 1 golü bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler