"Galatasaray, hatayı kaldırmaz"

31.10.2020 - 21:14 | Son Güncellenme: 31.10.2020 - 21:15

Galatasaray, Ankaragücü'nü tek golle geçerken Okan Kocuk maç sonu açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki kaleci şampiyonluk hedefleri hakkında konuşurken, İzmir'de meydana gelen deprem hakkında da konuştu.

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Ankaragücü'nü 1-0 ile geçti. Sarı kırmızılı takımın kalecisi Okan Kocuk, karşılaşmanın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Kazanmaya devam etmek istediklerini söyleyen Kocuk, "Maça iyi başladık. Ben de iyi götürdüm. Ufak tefek hatalar da oluyor. Geçen sene de oynamıştım, bu sene formayı sonradan devam ederim. Umarım gol yemeden kazanarak devam ederiz" şeklinde konuştu.

"Güzel İzmir'e geçmiş olsun"

Amaçlarının şampiyon olmak olduğunu vurgulayan Okan Kocuk, "Pandemiden sonra baya tecrübelendim. Hatalarımdan ders çıkarmak istiyorum. Burası Galatasaray. Çok hatayı kaldırmaz. Fatih abi de Galatasaray için savaşıyor. En iyi kimse o oynayacak. Şampiyonluk yaşamak için savaşıyoruz. Maça hazırlanmak da zordu. Güzel İzmir'e geçmiş olsun" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler