Golbol Erkekler Yükselme Grubu müsabakaları tamamlandı

03.08.2018 - 17:37 | Son Güncellenme: 03.08.2018 - 17:37

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Çankırı'da düzenlenen Golbol Erkekler Yükselme Grubu müsabakaları tamamlandı. Federasyon Başkanı Hasan Sayyıdan, müsabakalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

420 sporcu katıldı

Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda düzenlenen ve 32 ilden 420 sporcunun katıldığı müsabakaların ardından birinci olan Edeler Görme Engelliler Spor Kulübü, ikinci Engelsiz Akademi Spor Kulübü ve üçüncü Palandöken Spor Kulübüne kupaları verildi.

“Emeği geçenlere teşekkür ederim”

Federasyon başkanı Hasan Sayyıdan, gazetecilere yaptığı açıklamada, müsabakalara yoğun katılımın olduğunu söyledi.

Turnuva planlaması yaparken faaliyet yapılmayan illeri tercih etmeye çalıştıklarını belirten Sayyıdan, "Çankırı'nın imkanlarını bilmiyorduk, çok bilgimiz yoktu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci ile telefonda görüştüm, olumlu bir görüşme oldu. Çankırı'da yapmaya karar verdik. Bizi ağırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

“Faaliyetlerimizi devam ettireceğiz”

Ekrem Gerginci de böyle bir turnuvaya ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını bildirdi. Başarılı bir turnuva geçirdiklerini belirten Gerginci, "Buradaki tüm hakemler, antrenörler, sporcular ve federasyon başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çankırı olarak bu gibi faaliyetleri çok rahatlıkla yapabilecek bir iliz. Gençlik hizmetleri gibi bu faaliyetlerimizi devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler