Beşiktaş'ta Sörloth Transferi Çıkmaza Girdi! Weghorst Yanıt Yok

Akın Ungan
17.06.2022 - 16:19 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 16:30

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Alexander Sörloth ve Wout Weghorst'la henüz anlaşma sağlanamadı. Sörloth'un çıkmaza girdiği belirtilirken, Weghorst'un cevabı bekleniyor.

Beşiktaş'ta Sörloth Transferi Çıkmaza Girdi! Weghorst Yanıt Yok

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'i 6. sırada tamamlayan Beşiktaş, gelecek sezona daha güçlü bir giriş yapmak istiyor. Santrfor transferini bitirerek, gol sorununu çözmek isteyen Siyah-Beyazlılar, temasta olduğu futbolculardan geri dönüş bekliyor.

Weghorst'tan ses yok, yönetim endişeli

Beşiktaş'ta transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Wout Weghorst, Siyah-Beyazlılar'dan süre isterken futbolcunun şu ana kadar herhangi bir yanıt vermemesi sorun çıkardı. Premier Lig ve Bundesliga'dan teklifler alan Hollandalı oyuncunun süreyi uzatması yönetimi endişelendiriyor.

Sörloth çıkmaza girdi

Öte yandan Beşiktaş'ın uzun zamandır temasta olduğu Alexander Sörloth transferi çıkmaza girdi. Trabzonspor'da oynadığı dönemde gol krallığı yaşayan santrfor, gösterdiği performans ile Leipzig'in yolunu tutmuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş yeni transferini KAP'a bildirdi! İşte sözleşme detayları
Habere Git

Performansı beğenilmeyen Michy Batshuayi'nin Chelsea'ye gönderilmesi, Cyle Larin ve Güven Yalçın ile sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlanamaması Siyah-Beyazlılar'ı forvetsiz bıraktı. Ahmet Nur Çebi yönetiminin, kısa süre içinde santrfor sorununu çözmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler