Golden State Warriors Ömer Faruk Yurtseven ile yola devam etmedi
Editör: Burak Alaca
Son Güncelleme /
NBA ekibi Golden State Warriors'ta forma giyen milli yıldızımız Ömer Faruk Yurtseven takımı tarafından serbest bırakıldı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Bir süredir NBA Batı Konferansı ekiplerinden Golden State Warriors forması giyen milli yıldızımız Ömer Faruk Yurtseven Serbest kaldı.
Kurallar takımda kalmasına mani oldu!
Geçtiğimiz Mart ayında Golden State Warriors ile üst üste 2 defa 10 günlük kontrat imzalayan pivot, ligde üç defa üst üste 10 günlük kontrat imzalanamadığı için takımdan ayrıldı. Warriors'un Ömer Faruk'u takımda tutmak için tek seçeneği sezon sonuna kadar verilebilecek bir kontrattı.
9 maça çıktı
1.5 yıllık EuroLeague deneyinin ardından NBA'e dönen 2.11'lik yıldız bu süreçte 9 maça çıkarken; 3.8 sayı, 3.3 ribaunt ortalamaları tutturdu.

Şubat ayında serbest kalmıştı
Sezona Ergin Ataman yönetimindeki EuroLeague ekibi Panathinaikos BC'de başlayan 27 yaşındaki Yurtseven, rotasyonda yerini sağlamlaştıramamış ve Şubat ayında sözleşmesi feshedilmişti.
Yerine gelecek isim belli oldu!
Öte yandan HoopsHype’tan Michael Scotto’nun haberine göre; Warriors, pivot pozisyonundaki boşluğu doldurmak için Boston Celtics ile benzeri bir ayrılık süreci yaşayan Charles Bassey'i kadrosuna katmak istiyor.





