Golden State Warriors’ın Gözü Şampiyonlukta: ‘Av Olmaya Geri Döndük’

Feride Kara
23.07.2022 - 00:10 | Son Güncellenme: 23.07.2022 - 00:16

NBA takımlarından Golden State Warriors’ın Genel Müdürü Bob Myers yaptığı açıklama ile yeni bir şampiyonluk için takıma bir şans vermek istediğini açıkladı.

Golden State Warriors’ın Gözü Şampiyonlukta: ‘Av Olmaya Geri Döndük’

Ulusal Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Golden State Warriors’ın Genel Müdürü Bob Myers yaptığı açıklama ile takım için bir şampiyonluk daha istediğini ve bunun için oyunculara aynısını yapabilmeleri adına bir şans vermek istediğini söyledi. 

Tekrar yapmaları için bir şans vermek istiyor

NBA.com için açıklamalarda bulunan Golden State Warriors Genel Müdürü Bob Myers yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. 8 yıl içinde 4 şampiyonluk alan Warriors’ın aynısını bir kez daha yapabilmeleri için takıma bir şans vermek istediğini söyleyen Myers bu konuda ‘’Takımımı ve bulunduğu yeri seviyorum. Çocuklara bunu tekrar yapmaları için bir şans vermek istiyorum." dedi.

‘Av olmaya geri döndük’

Konuşmasında takımın iyi ve şanslı bir ekip olduğunu ifade eden Myers bu konuda ‘’İyi bir takımız, şanslıyız. Bu takımı izlemek eğlenceli olacak. Geçen yıl gerçek anlamda avlanıyorduk ama şimdi sanırım av olmaya geri döndük, ki böyle olacağımızı düşünmemiştim. Neler olacağını göreceğiz. Bence halledebiliriz.’’ dedi.

‘Geçen sene yapamayacağımızı düşündüm’

 Warriors’ın 8 yıl içindeki dördüncü şampiyonluğu sonrası yeni oyuncu seçmeleri ve çeşitli sezon dışı hamleler ile takım kadrosunda değişiklikler yapan Myers yeni sezon için beklentisi konusunda şunları söyledi: ‘’Şampiyonluk çekirdeğimizin 2022-2023 sezonunda neler yapabileceğini görmek için sabırsızlanıyorum. Kadronun çoğunu bir arada tuttuk ama bu konuda sağlıklı da kalmalıyız. Geçen sene başaracağımızı düşünmüyordum ama başardık. Ben de sizler gibi izliyorum. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler