Golü attı, hastaneye kaldırıldı! Jahovic...

26.01.2020 - 17:26 | Son Güncellenme: 26.01.2020 - 14:27

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un yeni transferi Adis Jahovic’in Antalyaspor kariyeri deyim yerindeyse fırtına gibi başladı. Golcü futbolcu, Denizlispor maçında Akdeniz ekibine golle ‘merhaba’ dedi. Fakat; futbolcu maçta bir pozisyon sonrasında kafa travması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Adis Jahovic, Antalyaspor formasıyla ilk golünü attı

Son olarak Yeni Malatyaspor forması giyen ve adı Beşiktaş ile anılan Adis Jahovic, takımı Antalyaspor’u Denizlispor maçında 26.dakikada attığı golle 1-0 öne geçirdi.

Jahovic golü Tamer Tuna ile kutladı

Futbolcu, attığı golü ise Göztepe’den hocası olan ve Antalyaspor’da yeniden bir araya geldiği Tamer Tuna ile birlikte kutladı.

Adis Jahovic kaç gole ulaştı?

Jahovic, Yeni Malatyaspor’da 11 gol atmıştı. Ligde 12 gole ulaşan Jahovic, kupa ve Avrupa Ligi de hesaba katıldığında 15 gol 1 asiste ulaştı.

Jahovic, kafa travması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Öte yandan Jahovic, Denizlispor maçında sağlık problemi yaşadı Jahovic, kafa travması şüphesiyle Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve maça 46.dakikadan itibaren devam edemedi. Makedon oyuncunun elmacık kemiğinin kırık olduğu ve ambulansla Antalya'ya götürüleceği öğrenildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi kampüsü içerisinde yer alan Antalya İl Hava Ambulans Merkezi'ne ait helikopter pistine indirilen Makedon forvet, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. (AJANSSPOR)

Antalyaspor'dan açıklama

"Futbolcumuz Adis Jahovic Memorial Antalya Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır. Herhangi bir operasyona gerek duyulmamakla birlikte 2 gün müşahade altında tutulacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler