Uruguay Maçında Golü Ronaldo Mu Attı? Bruno Fernandes Açıkladı

İsa Kethüda
29.11.2022 - 00:29 | Son Güncellenme: 29.11.2022 - 00:37

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası H Grubu ikinci maçında Portekiz ile Uruguay ile karşılaştı. Portekiz'de 2 gol atan Bruno Fernandes maç sonu konuştu.

Uruguay Maçında Golü Ronaldo Mu Attı? Bruno Fernandes Açıkladı

2022 Dünya Kupası H Grubu ikinci maçında Portekiz, Lusail Iconic Stadyumu’nda Uruguay ile oynadığı mücadeleyi Bruno Fernandes’in attığı 2 golle kazandı ve adını son 16’ya yazdırdı.

Bruno Fernandes ortaladı gol oldu

Mücadelenin 54. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü atan Bruno Fernandes, aynı zamanda Dünya Kupası’ndaki ilk golünü attı. Sol çaprazdan Cristiano Ronaldo'ya açtığı ortada meşin yuvarlak doğrudan kaleye giderken bu gol mücadelenin ilk golü oldu. 

2. gol penaltıdan

90+3. dakikada bu kez penaltı atışından golü kaydeden orta saha oyuncusu, hem takımını son 16'ya taşıdı hem de bu turnuvada ilk gollerini atmış oldu. 

İlgini Çekebilir
Golü kime yazarsan yaz! Tur Portekiz'in
Habere Git

2 gol 2 asist

İlk 2 maçını kazanan Portekiz grupta 6 puana ulaştı. Fernandes, Gana ile oynanan ilk maçta ise 2 asiste imza atmıştı. Böylelikle, yıldız oyuncu 2 maç sonunda 2 gol ve 2 asistlik katkı verdi. 

"Ronaldo topa dokundu mu bilmiyorum"

Portekiz-Uruguay karşılaşmasının da en iyi oyuncusu seçilen Bruno Fernandes, atılan ilk gol ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fernandes, "Ronaldo topa dokundu mu bilmiyorum. Golü kimin attığı önemli değil. Önemli olan maçı kazanmamız" dedi.

İlgini Çekebilir
Şampiyon mentor Beşiktaş'ta
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler