Galatasaray Emre Kılınç'ın Asisti, Bafetimbi Gomis'in Golü ile Öne Geçti

Akın Ungan
01.05.2022 - 20:48 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 21:57

Süper Lig'de Galatasaray ile Sivasspor karşılaştı. Maçın 10. dakikasında Galatasaray, Emre Kılınç'ın asisti, Bafetimbi Gomis'in golü ile öne geçti. İşte detaylar.

Galatasaray Emre Kılınç'ın Asisti, Bafetimbi Gomis'in Golü ile Öne Geçti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray ile Sivasspor karşı karşıya geldi. NEF Stadı'nda oynanan zorlu mücadelenin 10. dakikasında Sarı-Kırmızılılar, 1-0 öne geçti.

Emre çevirdi Gomis attı

Gomis'in pasıyla ceza sahasının sol çaprazında topu kontrol eden Kerem hemen arkasından bindiren Emre Kılınç'a ince bir pas gönderdi. Emre penaltı noktasına çevirdi. Gomis sağ üst köşeyi hedefledi. Top Ali Şaşal'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.

Taraftarına koştu

Devre arasında katıldığı Sarı-Kırmızılılar ile çıktığı 13 maçta 6. golünü atan Bafetimbi Gomis, gol sevincini taraftarıyla yaşadı. Ali Şaşal'ı mağlup eden tecrübeli forvet, tribünlere koştu.

Emre ilk asistini eski takımına karşı yaptı

Emre Kılınç, Spor Toto Süper Lig'de bu sezonki ilk asistini eski takımı Sivasspor'a karşı yaptı. Emre, bu sezon Sarı-Kırmızlılar ile 36 maçta 5 gol, 2 asist kaydetti.

Cezalı duruma düştü

Karşılaşmanın 16. dakikasında sarı kart gören Emre Kılınç, cezalı duruma düştü. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, Medipol Başakşehir karşısında forma giyemeyecek.

 

Kerem düştü, beyaz noktaya Gomis gitti

Bafetimbi Gomis, Kerem Aktürkoğlu'nun yerde kaldığı pozisyonda kazanılan penaltıyı, 58. dakikada gole çevirdi. Gomis, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

Sneijder'i geçti

Bafetimbi Gomis, Sarı-Kırmızılılar ile attığı gol sayısını 36'ya yükselterek, bu alanda Wesley Sneijder'i geçti.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'ten daha fazla gol atan yabancı oyuncular:

  • Georghe Hagi (59 gol)
  • Milan Baros (48 gol)
  • Cevad Prekazi (40 gol)
Senin için hazırladığımız haberler