Gomis Galatasaray taraftarlarına teşekkür etti!

22.03.2021 - 14:24 | Son Güncellenme: 22.03.2021 - 14:30

Galatasaray haberleri… Galatasaray’ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, Suudi Arabistan Ligi’nde Al Hilal ile Al Kadisiyah’in karşı karşıya geldiği karşılaşmada baygınlık geçirdi. Sosyal medyada Galatasaray taraftarlarının geçmiş olsun mesajlarına kayıtsız kalmayan Fransız yıldız, sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür etti. İşte detaylar…

Gomis Galatasaray taraftarlarına teşekkür etti!

AJANSSPOR-HABER

Eski Galatasaraylı golcü Bafetimbi Gomis, Al Hilal-Al Kadisiyah maçında baygınlık geçirdi ve tüm futbolseverleri bir kez daha korkuttu.

Geçtiğimiz cumartesi günü ilk 11 başladığı mücadelede bayılan Fransız forvet, bir anda yere yığıldı. Vazovagal Senkop hastalığı bulunan Gomis, bir süre baygın kaldıktan sonra saha kenarına alındı ve biraz dinlendikten sonra tekrardan oyuna dahil oldu.

Galatasaray'da oynarken de olmuştu

Deneyimli santrfor, Galatasaray forması giydiği dönemde de saha içinde baygınlık geçirmiş ve izleyenleri korkutmuştu.

Sarı-kırmızılı taraftara teşekkür etti

Gomis, bu olayın ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “Bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, üç yıl geçmesine rağmen ailenizin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Sizleri çok seviyorum. Sevgilerle, Kardeşiniz Bafe” notunu düştü ve Galatasaraylı taraftarlara teşekkürlerini iletti.

Bafetimbi Gomis’in istatistikleri

Kariyeri boyunca sırasıyla Saint-Etienne, Troyes, Olympique Lyon, Swansea City, Olympique Marsilya, Galatasaray ve Al Hilal takımlarının formalarını terleten 35 yaşındaki tecrübeli golcü, toplamda 679 maçta görev aldı. Bu maçlarda 306 gol atan Fransız forvet, 66 da asist kaydetti.

2017-2018 sezonu başında Galatasaray’a transfer olan Gomis, sarı-kırmızılı forma ile 42 maça çıkmıştı ve 32 gol, 6 da asist kaydederek gol kralı olmuştu.

Bu sezon ise, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal ile 26 maça çıkan golcü oyuncu, 18 gol atarken, 4 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler