Bafetimbi Gomis: "G.Saray İçin Hiçbir Zaman İkincilik İyi Değildir"

İsa Kethüda
25.12.2022 - 21:20 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 21:25

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray'ın İstanbulspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası maçta 2 gol atan Bafetimbi Gomis açıklamalarda bulundu.

Bafetimbi Gomis: "G.Saray İçin Hiçbir Zaman İkincilik İyi Değildir"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray'ın İstanbulspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası maçta 2 gol atan Bafetimbi Gomis açıklamalar yaptı.

"Lider olduk ama yolumuz uzun"

İstanbulspor maçının önemine değinen Fransız golcü, "Bu akşam kazandık. Başakşehir maçının ardından böyle galibiyet almak çok iyiydi. Galatasaray için hiçbir zaman ikincilik iyi değildir. Lider olduk ama yolumuz uzun. Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir gibi takımlar var. 

"Gol atmak zorundayım"

Takımın en deneyimli oyuncularından birisiyim. İyi bir enerji takıma vermek zorundayım, gol atmak zorundayım. Galatasaray'da oynamak büyük bir şans ama bunu değerlendirmemiz lazım. 

İlgini Çekebilir
Sargon Duran geldi, Galatasaray'da duran top golleri de geldi
Habere Git

Benim için ikinci forvet olmak bir seçenek değil. Fırsat bulduğum zaman gollerimi atacağım" dedi. 

Bu sezon ligdeki 6. golünü kaydeden Bafetimbi Gomis, Opta'nın verilerine göre 2014/15'ten bu yana bir Süper Lig maçında 2+ kafa golü atan ilk Galatasaray oyuncusu oldu. 

Ayrıca, bu sezon Süper Lig'deki altıncı golünü atan Bafetimbi Gomis, bu gollerin tamamında Galatasaray'ın maçlardaki ilk sayısını kaydetti. 

  • - Antalyaspor
  • - Ümraniyespor 
  • - Gaziantep FK
  • - Kasımpaşa
  • - İstanbulspor 
İlgini Çekebilir
Özbek'ten Cemal Özgörkey kararı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler