Gomis neden Fransa'yı değil Galatasaray'ı tercih ettiğini açıkladı

Feride Kara
17.03.2022 - 16:36 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 16:41

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Bafetimbi Gomis Fransız L'Equipe'e konuşurken devre arasında Saint Etienne'e değil sarı kırmızılara neden geldiğini anlattı

Gomis neden Fransa'yı değil Galatasaray'ı tercih ettiğini açıkladı

Suudi Arabistan takımlarından Al-Hilal ile olan sözleşmesini sonladırdıktan sonra Bafetimbi Gomis, St. Etienne'i neden tercih etmediğini açıkladı. 

Önceliğim Galatasaray

L'Equipe'e konuşan Bafetimbi Gomis, "Serbest oyuncu konumuna geldiğimde Saint Etienne Sportif Direktörü Loic Perrin beni aradı. Daha önce Perrin ile takım arkadaşlığı yapmıştık ancak o benim için bir arkadaştan çok daha fazlası. Bana tecrübeli bir forvet aradıklarını söyledi ancak ona önceliğimin Galatasaray olduğunu söyledim." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Galatasaray'da Arda Turan gerçekleri
Habere Git

Saint Etienne, benim küçüklük kulübüm

Saint Etienne yerine Galatasaray'ı tercih eden Gomis Fransız takımının her zaman kalbinde olacağını söylerken "Saint Etienne, benim küçüklük kulübüm. Ancak geri dönüşümün uygun olacağını düşünmedim. Benim dönüşüm, kulübün şu anda uğraşamayacağı problemler yaratabilirdi. St. Etienne'den Lyon'a transfer olduğum zaman süreç çok kötü yönetilmişti ve taraftarlar bana nefret kusmuştu. St. Etienne'in sakinliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kendi adıma ise kariyerimin sonuna yaklaşırken iplerin benim elimde olmasını istiyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler