Gomis olmayınca Saint-Etienne forvetini Türkiye'den buldu

Feride Kara
28.01.2022 - 23:09 | Son Güncellenme: 29.01.2022 - 02:46

Gomis transferde Galatasaray'ın ve eski takımı Saint-Etienne'in transfer gündemine gelirken Fransız takımı Başakşehir'den Enzo Crivelli'yi kiraladı..

Bafetimbi Gomis 3 yıldır formasını giydiği Al Hilal takımından ayrıldı. Son günlerde Galatasaray'ın devre arası transfer gündemine oturdu. Gol yollarında sorun yaşayan sarı kırmızılılar Gomis ile bu sorunu gidermek istiyor. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig ekibinden flaş transfer açıklaması: "Trezeguet ile ilgileniyoruz"
Habere Git

Gomis'in eski takımı Saint-Etienne 

Galatasaray ile başarılı maçları çıkaran Gomis sarı kırmızı taraftarların gönlündeki yerini korurken bu kez Gomis'in eski takımlarından Fransız ekibi Saint-Etienne gündeme geldi. Gomis'i yeniden kadrolarını görmek isteyen Fransızlarda Saint-Etienne Sportif Direktörü Loïc Perrin: "Bafetimbi Gomis, benim arkadaşım ama Saint-Etienne'e gelmek onun ilk düşüncesi değil. Pazartesi akşamına kadar bekleyeceğiz fakat olacağını sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Başakşehir'den Crivelli'yi kiraladı

Saint Etienne'in Gomis umudu tükenince aradığı forveti Türkiye'de buldu ve Başakşehir'den Enzo Crivelli'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Crivelli'nin 3 milyon Euro satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı öğrenildi. Antalyaspor'da kiralık olarak forma giyen Başakşehir futbolcusu Crivelli Antalyaspor'un Stefano Okaka'yı Başakşehir'e kaptırması sonucu kırmızı beyazlı ekibi katılmıştı. Ancak Crivelli Antalyaspor'da gol ya da asist katkısı yapamadı.

Crivelli Süper Lig'de 78 maça çıktı

Sezon başında Medipol Başakşehir'den, Antalyaspor'a kiralık olarak transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, Kırmızı-Beyazlı formayla gol ya da asist üretemedi. 2019-2020 sezonunda Fransa'nın Caen takımından, 2 milyon 700 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olan Enzo Crivelli, 1 kez şampiyonluk yaşadığı Süper Lig'de, 78 maçta 13 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler