Galatasaray'da Gomis oyuna sonradan girip iki gol attı

Feride Kara
21.02.2022 - 21:58 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 22:27

Galatasaray'ın Göztepe deplasmanında oyuna sonradan giren Bafetimbi Gomis penaltıdan attığı goller ile sarı kırmızılı takımı 3-2'lik galibiyeti getirdi

 Galatasaray'da Gomis oyuna sonradan girip iki gol attı

Göztepe deplasmanında 74.dakikada oyuna dahil olan Gomis, attığı iki golle Galatasaray'ın 6 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Gomis 87. dakika ve 90+9. dakikada iki golünü penaltıdan attı.

Domenec Torrent, ilk galibiyetini aldı

Galatasaray İzmir deplasmanında Göztepe'yi 3-2 mağlup ederek kötü gidişine son verdi. Son 14 lig maçında yalnızca 1 galibiyet alabilen Galatasaray, 6 maçlık galip gelememe serisini de sonlandırdı. Domenec Torrent, ilk galibiyetini aldı.

Galatasaray Göztepe'yi devirdi

Müthiş bir heyecana sahne olan ve tam 4 penaltı golünün atıldığı maçı Cimbom Victor Nelsson ve Bafetimbi Gomis'in (2) golleriyle 3-2 kazandı. Göz Göz'e Cherif N'Diaye'nin 2 sayısı yeterli olmadı.

İlgini Çekebilir
Nelsson ilk golünü Göztepe'ye attı!
Habere Git

Gomis gollerle geri döndü

Gomis Galatasaray'da 2017-18 sezonunda attığı 29 golle sarı-kırmızılı takımı şampiyon yapmıştı. Bu sezon ise ilk gollerini Göztepe deplasmanında attı. Penaltıdan iki gole imza atan Gomis Galatasaray'ın 3-2'lik galibiyetinde başrol oynadı.

Gomis: Galibiyeti Omar'a armağan ediyorum

Göztepe maçının ardından konuşan Gomis "İyi hissediyorum. Bu akşam takım oyununu güzel bir şekilde oynadık. 1-2 haftadır iyi gidiyorduk, her şey mükemmel olmasa da bugün yapabileceklerimizi kanıtladık. Bu akşam Galatasaray için gol atmaktan onur duyuyorum. Bu akşam izninizle Omar'a armağan ediyorum. Yaşadıklarından sonra sahalara dönmesi büyük bir işti. Galatasaray aşıkları için gollerimi attım. Türkiye'nin en büyük kulübü olan Galatasaray'ı tekrar hak ettiği yere taşımak istiyorum. Maçın kahramanı Omar." ifadelerini kullandı,

Senin için hazırladığımız haberler