Bordeaux, Galatasaray'ın ilgilendiği Josuha Guilavogui'yi transfer etti

Feride Kara
30.01.2022 - 22:17 | Son Güncellenme: 30.01.2022 - 22:27

Bordeaux, Galatasaray'ın transfer gündemine gelen isimlerden olan Josuha Guilavogui'yi satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı

Bordeaux, Galatasaray'ın ilgilendiği Josuha Guilavogui'yi transfer etti

Galatasaray'ın da ilgilendiği 31 yaşındaki ön libero mevkinde forma giyen Josuha Guilavogui Fransa'ya transfer oldu. Bordeaux, Guilavogui'yu renklerine bağladığını resmen açıklarken futbolcunun kiralık olarak transfer edildiği açıklandı.

Torrent'in ilk tercihiydi

Galatasaray 6 numara pozisyonu için arayışlarını sürdürürken Wolfsburg kulübünde forma giyen Fransız oyuncu Josuha Guilavogui'yi kadrosuna katmak için girişimlere başlamıştı. 31 yaşındaki oyuncu Galatasaray Teknik Direktörü Torrent'in ilk tercihiydi. 
 

Guilavogui, Ajansspor'a konuştu: Gomis'le birlikte oynamayı isterdim

Galatasaray ile anlaşma sağlayamayan ve transferi gerçekleşmeyen Josuha Guilavogui, Ajansspor'a yaptığı özel açıklamada şunları söyledi: "Galatasaray'a gelmeyi çok istedim. Ama transfer görüşmelerindeki yaklaşım hoşuma gitmedi. Bordeaux'ya gidiyorum.  Bafetimbi Gomis ile birlikte oynamayı çok isterdim. Ama olmadı."

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın 6 numara transferi yattı! Futbolcudan özel açıklama... Gomis detayı
Habere Git

Josuha Guilavogui kimdir?

19 Eylül 1990'da doğan Josuha Guilavogui, futbola Saint-Etienne'de başladı. Burdana Atletico Madrid'e transfer olan Fransız futbolcu 2016'da, 3 Milyon Euro verilerek Wolfsburg'a transfer oldu. Bundesliga'da bu sezon 21 karşılaşmada forma giyen Josuha Guilavogui takımına gol ya da asist katkısı yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler