Gomis'in favorileri belli oldu!..

13.11.2017 - 15:48 | Son Güncellenme: 13.11.2017 - 15:48

Bafetimbi Gomis işini sadece saha içine bırakmıyor... sadece idmanlarda çok iyi çalışmıyor. Her maç öncesinde video analiz sisteminin karşısına oturuyor. Hafta sonunda karşılaşacakları rakiplerinin videosunu izliyor. Rakip defans oyuncularının güçlü ve zayıf yönlerini inceliyor.

Gomis geçen haftalar sonrasında takım arkadaşlarına, Süper Lig’de geride kalan haftalarda en beğendiği defans oyuncularını Aziz Behiç, Barış Başdaş ve Uğur Demirok olarak iletti.

Tudor: Derbileri kaybedelim, şampiyon olalım

Gençlernirliği maçı sonrasında Başkan Dursun Özbek’le yaptığı toplantıda, ''şampiyonluk derbi kazanmaktan geçse Galatasaray’ın değil Fenerbahçe’nin 4 yıldızı olurdu'' diyen Igor Tudor, beIN Sports'taki röportajında da benzeri sözleri kullandı. Hırvat teknik adam; ''derbilerde daha fazla zorlanıyoruz ama benim düşüncem bu maçları kaybedelim ama şampiyon olalım'' dedi.

Tudor'dan uyku ve yemek uyarısı

Milli maç arasından sonra zorlu bir periyoda gireceklerini oyuncularına uzun uzun anlatan Igor Tudor, bu süreçte Beşiktaş ve Başakşehir’le zorlu maçlar oynayacaklarının altını çizdi. Hırvat teknik adam, özel yaşantı konusunda sıkıntı yaşamadığı oyuncularına uyku ve yemek düzeni uyarısı yaptı. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler