"Gönül ister ki, her iki maçta da oynayayım"

26.11.2020 - 17:31 | Son Güncellenme: 26.11.2020 - 17:46

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda yer alan Fenerbahçe Beko'nun kaptanı Melih Mahmutoğlu, FIBA ve EuroLeague'in anlaşmazlıklarına değindi. Tecrübeli şutör, Ay-Yıldızlılar'daki yeni dönem için ne dedi? İşte detaylar...

Bu hafta EuroBasket 2021 Elemeleri kapsamında Hırvatistan ve Hollanda ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın tecrübeli gardı Melih Mahmutoğlu, NTV'ye açıklamalarda bulundu. 

Yeni bir sürece girdiklerini söyleyen Mahmutoğlu, "Ufuk Ağabey’e (Sarıca) çok teşekkür ediyoruz. Milli Takım’a çok emekler verdi. Şimdi Orhun Ağabey (Ene) ile yeni bir döneme başlıyoruz. Son iki maçı bize yakışmayan şekilde kaybettik. Önümüzdeki iki maçı kazanmamız gerekiyor. İdman yapmak için çok süremiz yok ama önemli olan sahaya çıkıp maçta baştan sona kadar savaşmak olacak." ifadelerini kullandı. 

FIBA ve EuroLeague kargaşasına da değinen Mahmutoğlu, "Biz oyuncular olarak konsantre olmakta zorluk çekiyoruz. Kulübüm her zaman arkamda oldu. Milli takım için hep olumlu yaklaştılar. Cuma günü Valencia maçı var; gönül ister ki, keşke her iki tarafa da yetişeyim." şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler