Gönül limitini doldurdu, Töre uzayabilir

Eren Tuncay
29.04.2021 - 14:24 | Son Güncellenme: 29.04.2021 - 14:52

Sezon başında Beşiktaş'a bedelsiz olarak geri dönen Gökhan Töre, ihtiyaç anlarında gösterdiği performansla hem kulübü hem taraftarı sevindirdi. Peki Gökhan Töre'nin sözleşmesinde madde ne? İşte detaylar...

Gönül limitini doldurdu, Töre uzayabilir

Erdal CÖMERT - AJANSSPOR

Beşiktaş'ın 30 maç oynaması halinde kontratı uzar şartıyla sezon başında renklerine bağladığı Gökhan Töre, bugüne kadar 18 maça çıktı. Tecrübeli kanat oyuncusunun kalan maçlarda bu şartı yerine getirmesi mümkün değil.

Hepsinde oynasa da ancak 23 oluyor

Siyah beyazlıların Ziraat Türkiye Kupası finali dahil, toplam 5 maçı kaldı. Dolayısıyla tüm maçlarda oynasa bile Töre ancak 23 maça ulaşabiliyor. Bu durumda sözleşmenin otomatik olarak 1 yıl daha uzaması mümkün değil.

Aboubakar ve Larin'in yokluğunda çare oldu

Ancak Vincent Aboubakar ve Cyle Larin'in yokluğunda son 2 maçta alınan 6 puanda önemli katkı sunan Gökhan Töre, yönetimin gönlünü fethetti. Başkan Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın da istemesi halinde, 30 maç sınırını dolduramasa da Gökhan Töre ile 1 yıl daha devam edecek. Yönetimde, gösterdiği fedakârlık ve aidiyet nedeniyle oyuncuyla devam yönünde bir eğilim oluştu.

İki maçta yeniden doğdu

Birçok sakatlıkla uğraştığı halde mücadeleyi bırakmayan Töre, bu sezon 3 gole imza attı. Önce Hes Kablo Kayserispor, dün de Çaykur Rizespor maçında santrfor oynayan Töre, gösterdiği peformansla teknik heyetin de taraftarın da beğenisini kazandı. Oyuncu Rize maçında attığı golle de galibiyette önemli pay sahibi oldu.

Evlilik Töre'ye yaradı

Gökhan Töre'ye evlilik de yaradı. Oyuncu evlendikten sonra daha disiplinli bir hayat tarzına geçiş yaptı ve bu da performansına yansıdı. Tesisle ev arasında mekik dokuyan Töre, Rize'de attığı golü de yeni doğan çocuğuna hediye etti. Gökhan-Buket Töre çifti Ocak ayında dünyaya gelen kızlarına Adel ismini vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler