Formula 1 Haberleri | Hamilton'ın Japonya GP Kaskı Gündem Oldu

Orhan Gülek
23.09.2023 - 00:09 | Son Güncellenme: 23.09.2023 - 00:17

Formula 1'de sezonun 17. yarışı olan Japonya Grand Prix'si öncesi Mercedes pilotu Lewis Hamilton'ın kaskı gündem oldu. İşte tüm detaylar

Formula 1 Haberleri | Hamilton'ın Japonya GP Kaskı Gündem Oldu

AJANSSPOR - HABER

Formula 1 padoğunun geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Singapur GP ile başlayan ufak Asya turu, bu hafta sonu Japonya GP ile son buluyor.

Takımlar Singapur'daki harika yarışın ardından Japonya'ya gelirken, Mercedes pilotu Lewis Hamilton kaskıyla gündem oldu.

Hamilton'ın kaskı, Japonya GP'nin önüne geçti

Mercedes-AMG pilotu Lewis Hamilton'un Japonya'da kullanacağı kask şimdiden yarışın önüne geçti. Japonya'da gerçekleştirilecek yarış için özel bir kask kullanacak olan Lewis Hamilton'ın kaskı sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Daft Punk'a benzetildi

Kaskın tam ortasında şerit şeklinde bir ışık bulunurken, F1 tutkunları bu kaskın tarzını efsane müzik grubu Daft Punk'a benzetti.

İlgini Çekebilir
Suzuka, cesaret ister
Habere Git

Daft Punk grubu hakkında

1993 yılında Guy-Manuel de Homem-Christo ve Thomas Bangalter ikilisi tarafından kurulan Daft Punk grubu, özellikle kask giymeleri ve gözlerden uzak olmaları ile farklı bir portre çizmeyi başarmıştı. Sadece yaptıkları müzikle gündeme gelen grubun tarihinde Grammy müzik ödülleri de dahil olmak üzere birçok ödül ve başarı bulunuyor.

Japonya GP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Japonya GP'de bugün (23 Eylül Cumartesi günü) saat 09:00'da sıralama turları gerçekleşecek. Pazar günü ise yarış 08:00'da başlayacak. Tüm yarışlar S Sport kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler