"Görevimizin başındayız"

26.10.2015 - 13:17 | Son Güncellenme: 26.10.2015 - 13:17

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 4 puanla son sırada yer alan Bucaspor'da teknik direktör Tolga Doğantez'in görevine son veren yönetim, kulüp binasında basın toplantısı düzenledi.

Asbaşkan Yaşar Yaralı, Basın Sözcüsü Sait Demir ve Profesyonel Şube Sorumlusu Metin Aksu ile Kayhan Kumaş'ın katıldığı toplantıda yönetimde çatlak olmadığı mesajı verildi. Basın Sözcüsü Demir, "Yönetim olarak dimdik ayaktayız. Görevi bırakmayı düşünmüyoruz. Bu takımı yeniden PTT 1'inci Lig'e çıkarıncaya kadar görevimizin başındayız. Aramızda istifa eden yok" dedi. "Gerekirse evimizi satarak kulübü hak ettiği yere getireceğiz" diyen Demir, açıklamasına şöyle devam etti:

"Bütün arkadaşlarım da aynı inanç içinde. Yönetim, görevini geldiği günden bu yana yerine getiriyor. Ödemeleri yapıyoruz. Herkesin tanıdığı, kendini kanıtlamış teknik adamlarla çalıştık. Yönetim olarak daha ne yapalım? Kulübü borçlandırmadık, aksine borcu aşağıya çektik. Bu yönetim onurlu, şerefli, düzgün insanların yer aldığı bir yönetim. Koltuktan güç alan kişiler değiliz. Tek eksiğimiz motivasyon. Hedefimiz kesinlikle play off oynamak. Elimizdeki malzeme belli, hayalci değiliz."

YÜCEL İLDİZ OLMADI
Tolga Doğantez'le yolları ayırdıktan sonra teknik adam arayışına başlayan Bucaspor yönetim, ilk teklifi Yücel İldiz'e yaptı. Son olarak PTT 1'inci Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'u çalıştıran İldiz'in, devre arasına kadar takım çalıştırmayı düşünmediğini ifade ederek öneriyi geri çevirdiği ifade edildi.

Alternatif isimlere yönelen yönetimin iç sahada cuma günü oynayacakları Gümüşhanespor maçına kadar deneyimli bir çalıştırıcıyı takımın başına getireceği kaydedildi. Bu süreçte takımı kaptanlar Yasin, Erkan ve Ferhat'ın çalıştıracağı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler