Nice, Ersin Destanoğlu'nun tansferi için Beşiktaş'la görüşmelere başladı

08.05.2022 - 10:20 | Son Güncellenme: 08.05.2022 - 11:12

Ersin Destanoğlu'nun Avrupa hayali gerçekleşiyor. Fransız kulübü 21 yaşındaki genç file bekçisi için Beşiktaş ile görüşmelere başladı. Milli kaleciye yuvadan uçmaya çok yakın....

Nice, Ersin Destanoğlu'nun tansferi için Beşiktaş'la görüşmelere başladı

Beşiktaş'ta sezon boyunca Avrupa kulüplerinin takibinde olan futbolcular arasında yer alan başarılı kaleci Ersin Destanoğlu ayrılığa hazırlanıyor.

Nice, Ersin için Beşiktaş ile görüşüyor

Akşam'da yer alan habere göre; Genç kaleci için Ligue 1 ekibi Nice devrede. Siyah-beyazlılar ile görüşmelerini sürdüren Fransız kulübü, transferde büyük yol kat etti. İki ekibin anlaşması durumunda imzalar atılacak.

Ersin Destanoğlu Fransa'ya çok yakın

Beşiktaş 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Nice ile anlaşmış durumda. Siyah-beyazlılar 7 milyon euronun yanında sonraki satıştan da pay istiyor. Kara-Kartal, Fransız ekibi ile sonraki satıştaki pay için ortak noktada buluşabilirse Ersin Destanoğlu'nun gidişine izin verecek.

Errsin Destanoğlu'nun bu sezonki performansı

Bu sezon Beşiktaş ile 40 maça çıkan genç file bekçisi kalesinde 54 gol görürken 12 maçta da kalesini gole kapattı. 21 yaşındaki kalecinin güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya!
Habere Git

Fransa'da forma giyen 2. Türk kaleci olacak

Ersin Destanoğlu'nun Nice transferinin gerçekleşmesi halinde, Rennes kalesini koruyan Doğan Alemdar'la birlikte Ligue 1'de forma giyen Türk kaleci sayısı ikiye çıkacak.

 

Senin için hazırladığımız haberler