Görüşmeler başladı! Serdar Dursun'un yeni adresi...

Özgür Koç
05.05.2024 - 12:16 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 13:07

Fenerbahçe'nin devre arasında sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı 32 yaşındaki golcü Serdar Dursun'un yene adresi belli oluyor. İşte detaylar...

Görüşmeler başladı! Serdar Dursun'un yeni adresi...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, devre arasında Fatih Karagümrük'ten kiralık olarak kadrosuna kattığı eski oyuncusu Serdar Dursun ile 6 aylık kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından devam etmeyi düşünmüyor.

Serbest kalacak

Fotomaç'ta yer alan habere göre; 32 yaşındaki futbolcunun Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi de sezon sonunda sona erecek ve tecrübeli golcü serbest kalacak. 

Eyüpspor ile transfer görüşmesi yaptı

Haberin detayında, Serdar Dursun ile Arda Turan yönetiminde 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig biletini alan Eyüpspor'un ilgilendiği kaydedildi. Golcü futbolcunun İstanbul ekibiyle transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı

Almanya doğumlu oyuncu, Türkiye'de Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe formaları giydi. 2022-23 sezonunda sarı lacivertli forma ile Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. A Milli Takım formasını da 10 kez terleten 32 yaşındaki futbolcu 7 gol ve bir asistlik performans sergiledi. 

Bundesliga 2'de gol kralı oldu

Serdar Dursun 2020-21 sezonunda Bundesliga 2'de Darmstadt formasıyla 27 kez rakip fileleri havalandırarak gol kralı oldu. Ligde bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla 24 maçta 6 gol kaydeden 32 yaşındaki futbolcu, kiralık oynadığı Fenerbahçe'de ise 8 maçta sahaya çıkarken 2 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler