Süper Lig ekibi, Fenerbahçe'den Umut Nayir'in transferinde sona yaklaştı

08.01.2024 - 18:01 | Son Güncellenme: 08.01.2024 - 18:29

Trendyol Süper Lig ekibi Konyaspor, Fenerbahçe'de istediği süreleri alamayan milli futbolcu Umut Nayir'in transferinde mutlu sona çok yakın. Detaylar haberimizde...

Süper Lig ekibi, Fenerbahçe'den Umut Nayir'in transferinde sona yaklaştı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de geride kalan bölümde 18 puanla 16. sırada yer alan ve ligde dün akşam Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Konyaspor, devre arasında yapacağı takviyelerle ligin ikinci yarısında çıkışa geçmek istiyor.

Konyaspor, Umut Nayir transferinde önemli mesafe kaydetti

Yeşil beyazlı kulübün ara transfer hedeflerinden biri de Fenerbahçe'de istediği forma şansını bulamayan Umut Nayir. Konyaspor'un tecrübeli oyuncu kiralık olarak kadrosuna katmak için Fenerbahçe ile temas halinde olduğu ve görüşmelerde önemli yıl alındığı bildirildi.

Daha fazla süre almak için ayrılmak istiyor

Sarı lacivertli kulübe sezon başında Eyüpspor'dan bedelsiz olarak transfer olan ancak Edin Dzeko ve Michy Batshuayi'nin arkasında kalarak forma bulmakta zorlanan 30 yaşındaki forvetin, Euro 2024'te Almanya'da mücadele edecek olan A Milli Takım kadrosunda yer alabilmek için daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmek istediği biliniyor.  

Fenerbahçe yönetiminin de Umut Nayir'e transferinde kolaylık göstererek, kiralık gitmesine sıcak baktığı öğrenildi. 

118 dakika süre aldı

Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te bitecek olan Umut Nayir, bu sezon sarı lacivertli formayla 12 maçta 118 dakika süre buldu.

11 kulüpte oynadı, Milli Takım formasını 4 kez giydi

Futbola Ankaragücü altyapısında başlayan Umut Nayir, Ankaragücü, Osmanlıspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Beşiktaş, Bursaspor, Hajduk Split, Giresunspor, Eyüpspor ve Ümraniyespor'da oynadı.

30 yaşındaki oyuncu A Milli Takım formasını da 4 kez terletirken, bir gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler