Görüşmelerde Sona Gelindi! Fenerbahçe, Dzeko ve Montella'ya Çok Yakın

16.06.2023 - 11:21 | Son Güncellenme: 16.06.2023 - 11:43

Fenerbahçe, teknik direktör Vincenzo Montella ile anlaşma aşamasına geldi. Sarı-Lacivertliler santrfor transferinde ise Inter'den Edin Dzeko'yu bitirmek üzere.

Görüşmelerde Sona Gelindi! Fenerbahçe, Dzeko ve Montella'ya Çok Yakın

AJANSSPOR HABER

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk parolası ile sezona başlayan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'i Galatasaray'ın arkasında, 2. sırada tamamladı. Gelecek dönem için güçlü bir kadro kurmak isteyen Sarı-Lacivertliler, başkan Ali Koç önderliğinde çalışmalarına başladı.

Jesus ile yollar ayrıldı

Sezon başında Fenerbahçe'nin başına geçen dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak, Sarı-Lacivertliler'e uzun bir aranın ardından kupa sevinci yaşattı. Fakat Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Portekizli teknik adam ile gelecek sezon için anlaşma sağlanamadı. Jesus ile Fenerbahçe'nin yolları ayrıldı.

Montella geliyor

Jesus ayrılığının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Ali Koç yönetimi, Mircea Lucescu, Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı gibi isimleri de listesine aldı. Sarı-Lacivertli yönetim, Adana Demirspor ile yollarını ayıran Vincenzo Montella'da karar kıldı. İtalyan teknik adamın takımın başına getirileceği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni golcüsü %98 yüklendi
Habere Git

Ajansspor duyurmuştu! Dzeko'da sona gelindi

Kanarya, transfer çalışmalarına da hız kattı. Hücum hattına takviyede bulunmayı hedefleyen Fenerbahçe, çeşitli futbolcuları listesine aldı. Kanatlarda Cuadrado ve Orsolini isimleri anılırken, santrfor bölgesinin en güçlü adayı ise Edin Dzeko olarak öne çıktı. İlk olarak 3 Haziran'da Ajansspor'un duyurduğu Edin Dzeko transferinde son aşamaya gelindi.

Transfer gurusu yazdı! Dzeko ve Montella Fener'e

Avrupa'nın ünlü transfer gurusu Fabrizio Romano da Ajansspor'un duyurduğu gelişmeleri doğruladı. Romano'nun haberinde Sarı-Lacivertliler'in Edin Dzeko transferinde sona geldiği, Adana Demirspor ile yollarını ayıran Vincenzo Montella'yı ise takımın başına getireceği belirtildi.

52 maçta 14 gol, 5 asist

Bu sezon Inter formasıyla 52 maça çıkan Edin Dzeko, 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 5 defa takım arkadaşlarına gol pası veren Boşnak santrfor, 4 mücadelede ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler