Göztepe-Boluspor 1-1 (Maçın Özeti Yazılı)

Ajansspor
04.03.2023 - 01:10 | Son Güncellenme: 04.03.2023 - 01:38

TFF 1. Lig'in 22. hafta maçında Göztepe, evinde Boluspor'la 1-1 berabere kaldı. İzmir ekibine 1 puanı Beşiktaş'tan kiraladığı Emirhan Delibaş getirdi.

Göztepe-Boluspor 1-1 (Maçın Özeti Yazılı)

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto TFF 1. Lig'in 22. hafta mücadelesinde Göztepe, Dyorex Boluspor'u ağırladı. İzmir'deki mücadele 1-1 sona erdi. Depremzedeler için saygı duruşuyla başlayan mücadelede tribünler açtıkları dev pankartla ülkenin yaşadığı acıyı bir kez daha paylaştı.

Emirhan Delibaş ilk golünü attı

Gürsel Aksel Stadı'ndaki mücadelede konuk ekip Boluspor, Bregu'nun maçın 60. dakikasında kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi, ikinci yarıda oyuna giren ve Beşiktaş'tan kiralanan genç oyuncu Emirhan Delibaş ile 87. dakikda beraberliği yakaladı. Delibaş, böylece sarı kırmızılı formayla ilk golünü kaydetti. 

Göztepe-Bolu maçının ilk devresi

Göztepe-Boluspor maçının ilk devresinin yazılı özeti şöyle:
Dakika 7: Bolusporlu Bregu’nun soldan ortasına Ndlovu’nun yaptığı vuruşta kaleci Arda topu kornere çeldi.
Dakika 26: Bu kez Göztepe'nin stoperi Atınç ceza sahası dışından bir şut çıkardı ama kaleci Çağlar topu kornere yolladı.  

İlgini Çekebilir
Pendikspor depremzedeler için el ele! Saha futbol topu doldu
Habere Git

Göztepe-Bolu maçının ikinci devresi

Göztepe-Boluspor maçının ikinci devresinin yazılı özetiyse şöyle: 
Dakika 52: Kayamba'nın sağdan ortasında Bregu, penaltı noktası üzerinde dokundu ama kaleci Arda, son anda golü önledi. 
Dakika 60 GOL: Rakibinden topu çalan Ndlovu, ara pasını Bregu'yu buluşturdu. Bregu da sol çaprazdan düzgün bir vuruşla karşı karşıya kaldığı Arda'yı bu kez mağlup etti: 0-1.
Dakika 87: Boluspor 3 puanın hayalini kurarken oyuna ikinci devre dahil olan Emirhan Delibaş, ceza sahası içinde savunmadan sekerek gelen topu kafayla ağlarla buluşturdu ve 1 puanı kurtardı. Böylece maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Boluspor puanını 35'e Göztepe de 32'ye yükseltti. 

Göztepe-Boluspor maçı bilgileri

STAT: Gürsel Aksel
HAKEMLER: Gürcan Hasova, Oğuz Terzi, Muratcan Ilgaz
GÖZTEPE: Arda - Uğur Kaan (Dk. 66 Tarık), Arslanagic, Atınç, Emir (Dk. 78 Yunus Emre), İsmail, Yalçın, Toure (Dk. 66 Palmer), Mamah (Dk. 78 Emirhan), Ngalina, Loue (Dk. 46 Kvasina)
BOLUSPOR: Çağlar - Hakan, Oulare, Onur, Bülent, Tugay, Safa (Dk. 70 Posmac), Eray (Dk. 79 Abdurrahman), Kayamba (Dk. 79 Berk), Bregu (Dk. 90 Melih), Ndlovu (Dk. 90 Balde)
GOLLER: Dk. 60 Bregu (Boluspor), Dk. 87 Emirhan (Göztepe)
SARI KARTLAR: Ndlovu, Tugay (Boluspor), Arslanagic, Arda, Palmer, Şakir Özkayımoğlu (Göztepe)

Göztepe'nin seyirci cezası sona erdi

Altay derbisinde taraftarların neden olduğu şiddet olayları yüzünden 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Göztepe, Boluspor maçıyla taraftarına yeniden kavuştu. Maç öncesi Göztepeli oyuncular, depremzedelere saygı çerçevesinde ısınmaya siyah formayla çıktı. Sarı kırmızılı taraftarlar da depremin vurduğu şehirlerin futbol takımlarının pankartlarını tribünlere astı. 

Göztepeliler de "Hükümet istifa" dedi

Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarından sonra Göztepe taraftarları da bir süre "Hükümet istifa" tezahüratları yaptı. Taraftarlar tribünde Türkiye haritası ve depremden etkilenen illeri kırmızı renklerle gösteren dev bir pankart açarken, yaptıkları tezahüratla da protestolarını sloganlarla ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler