Göztepe, Eski Altaylı Mateusz Lis'i Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
02.06.2023 - 09:33 | Son Güncellenme: 02.06.2023 - 09:42

TFF 1. Lig takımı Göztepe, Altay'ın eski kalecisi Mateusz Lis'i transfer listesine aldı. Sport Republic’in yönettiği Southampton'da oynayan Lis'in gelme ihtimali yüksek.

Göztepe, Eski Altaylı Mateusz Lis'i Transfer Etmek İstiyor

Spor Toto 1. Lig’de Süper Lig’e yükselme hedefini bu sezon tutturamayan Göztepe, kaliteli bir kadro kurmak için çalışmalarına başladı.

Öncelikli hedef kale

Teknik ekipte herhangi bir radikal değişime gitmeyi düşünmeyen sarı-kırmızılıların öncelikli olarak kaleye takviye yapacağı kaydedildi.

Eski Altaylı gündemde

Kalecileri Ekrem Kılıçarslan ve Arda Özçimen ile bu sezonu tamamlayan Göztepe’de, Altay'ın eski kalecisi Mateusz Lis gündeme geldi.

İlgini Çekebilir
Alman devi Arda için devrede! İşte ilk teklif...
Habere Git

Sport Republic'in oyuncusu... Gelme ihtimali yüksek

Göztepe’de kulüp hisselerinin yüzde 70’ini elinde bulunduran Sport Republic’in yönettiği ve İngiltere Premier Lig’de küme düşen Southampton’ın kadrosunda yer alan Polonyalı kalecinin, yeni sezonda Göztepe’ye gelme ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.

Southampton, Lis'i gönderecek

Southampton’ın bu sezon Fransa Ligue 1 ekibi Troyes’a kiraladığı 26 yaşındaki eldivenle Championship’te de yola devam etmesi beklenmiyor.

İzmir'e sıcak bakıyor

Göz-Göz’ün ezeli rakibi Altay’da 2021-2022 sezonunda Süper Lig’de görev alan Lis’in de yeniden İzmir’e dönmeye sıcak baktığı ifade edildi. Fransa’da Troyes’da 9 lig maçına çıkan Polonyalı, 750 dakika süre aldı. Lis, ligde 16 gol yerken, 2 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Kulüpler toplandı, Büyükekşi'ye 2 rakip çıktı!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler