Spor Toto 1. Lig'de Göztepe’den TFF’ye Seyirci Başvurusu

Orhan Gülek
09.01.2023 - 16:51 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 18:47

Göztepe, ikinci devrenin ilk maçı olan Sakaryaspor müsabakasına rakip takım taraftarlarının yüzde 30’unun tribüne alınması için başvuruda bulundu. İşte detaylar

Spor Toto 1. Lig'de Göztepe’den TFF’ye Seyirci Başvurusu

Nazım TÜRKNAS / AJANSSPOR

Göztepe Spor Kulübü, sezonun ikinci yarısının ilk maçında evinde oynayacağı Sakaryaspor maçı için TFF'ye başvuru yaparak misafir takım kontenjanının yüzde 30'a yükseltilmesini talep etti.

Bu zorlu mücadele öncesinde sarı-kırmızılı ekip, TFF’ye Sakaryasporlu taraftarların yüzde 30’unun tribüne alınması için başvuruda bulundu. Öte yandan ilk maçta da Sakaryaspor, misafir takım taraftarı için ayrılan bölümü arttırmıştı.

25.035 kişilik kapasiteli Gürsel Aksel Stadyumunda 7500-8000 civarında Sakaryaspor taraftarı alınması bekleniyor.

Deplasman taraftar kapasitesinin artırılması şu maddeye göre yapılıyor:

"Ev sahibi kulüplerin, misafir takımın yazılı onayı ve il ya da ilçe spor güvenlik kurulunun uygun bulması halinde, en fazla yüzde 10 olan misafir takım seyirci kapasitesinin yüzde 30’a yükseltilebilir."

Göztepe, Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında 14 Ocak Cumartesi günü Sakaryaspor ile Gürsel Aksel Stadyumu’nda saat 19.00’da karşı karşıya gelecek.

İlgini Çekebilir
Göztepe'de ayrılık! Kiralık sözleşmesi feshedildi
Habere Git

Göztepe’den Hakan Özmert'e transfer kancası

Öte yandan Göztepe, dış transferde ABD’nin Colarado Springs takımından forvet Michee Ngalina ile sözleşme imzalarken, tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Özmert’le de görüşmelere başladı.

Hakan Özmert'in performansı

Manisa Futbol Kulübü’nün de gündeme aldığı Hakan, kariyerinde Sakaryaspor, Karşıyaka, Karabükspor, Orduspor, Kasımpaşa, Sivasspor ve Başakşehir’de forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler