Göztepe, Medipol Başakşehir'den Muhammet Arslantaş'ı Transfer Listesine Aldı

Akın Ungan
07.01.2023 - 15:12 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 15:20

TFF 1. Lig'de mücadele eden Göztepe, Spor Toto Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'de forma giyen Muhammet Arslantaş'ı transfer listesine aldı. İşte detaylar.

Göztepe, Medipol Başakşehir'den Muhammet Arslantaş'ı Transfer Listesine Aldı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, devre arasında hazırlıklarına devam ediyor. İzmir temsilcisi, kadrosuna yapacağı takviye çalışmlarına hız kazandırdı. Göz Göz, Süper Lig'den bir futbolcuyu radarına aldı.

Muhammet Arslantaş Göztepe'nin radarında

Göztepe, Medipol Başakşehir'in genç forveti Muhammet Arslantaş'ı gündemine aldı. 21 yaşındaki genç futbolcu, santrfor bölgesinde forma giyiyor.

Başakşehir ile temasa geçildi

Göztepe'nin, sezonun ilk yarısında gol yollarında büyük sıkıntı yaşaması dikkat çekti. Sarı- Kırmızılılar'ın 21 yaşındaki golcüyü kiralamak için Medipol Başakşehir ile görüşmelere başladığı bildirildi.

Hücuma en az iki takviye

İzmir temsilcisi, teknik ekibin raporu doğrultusunda hücum hattına en az iki takviye gerçekleştirmek istiyor. Göztepe'nin, Muhammet transferini en kısa sürede bitireceği kaydedildi.

Hasic'le yollar ayrılıyor, Ali Akman'a uyarı

İzmir ekibinde Boşnak forvet Adjin Hasic ile yolların ayrılması beklenirken, büyük umutlarla transfer edilen ancak golle dahi tanışamayan Ali Akman'ın da kendisini toparlaması için sık sık uyarıldığı vurgulandı.

Muhammet Arslantaş'ın kariyeri

27 Ocak 2001 doğumlu Muhammet Arslantaş, futbola Medipol Başakşehir'de başladı. Boluspor, Turgutluspor ve Kütahya Belediyesi'nde kiralık olarak forma giyen Muhammet, Başakşehir'e geri döndü.

Muhammet Arslantaş'ın bu sezonki performansı

Muhammet Arslantaş, bu sezon Medipol Başakşehir forması ile 2 resmi müsabakaya çıktı. Genç forvet gol ya da asist katkısında bulunamadı.

Senin için hazırladığımız haberler