Gözler bu toplantıda! TFF toplantısı başladı...

05.08.2020 - 11:23 | Son Güncellenme: 05.08.2020 - 14:42

Son dakika spor haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu, küme düşmeyi bu sezon için kaldırmış ve ligin 21 takımla oynanması kararını vermişti. Öte yandan, 'Süper Lig 22 takım mı olacak?' sorusu da gündeme geldi. Süper Lig, 22 takım mı olacak? TFF kararını açıklayacak.

Gözler bu toplantıda! TFF toplantısı başladı...

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF), geçen çarşamba günü yaptığı yönetim kurulu toplantısında, Süper Lig'de bu sezon küme düşmenin kaldırıldığını açıkladı.

Bazı kulüpler, 22 takımlı Süper Lig olsun istiyor

Gelecek sezon Süper Lig'in 21 takımla oynanması kararı sonrası bazı kulüpler '22 takımlı lig' için federasyona başvuruda bulundu.

22 takımlı olursa, Adana Demirspor da Süper Lig bileti alacak

TFF, bugün saat 14.00 itibarıyla başlayan toplantıda ligin 22 takımlı olup, olmamasını kararlaştıracak. TFF, ligi 22 takımla oynatmaya karar verirse 1. Lig play off finalinde Karagümrük’e kaybeden Adana Demirspor da Süper Lig’e çıkacak.

Manisa FK'nın da 1. Lig'e yükselme durumu var

Böyle bir durumda 2020-2021 sezonu 22 takımla 42 hafta oynanacak. 2. Lig'de play-off finalinde Tuzlaspor'a kaybeden Manisa FK ise 1. Lig'e yükselecek.

Fenerbahçe ve Kasımpaşa'ya cevap verilecek mi?

TFF'den bugünkü toplantı sonrasında yeni açıklanan harcama limitlerine tepki gösteren Fenerbahçe ve Kasımpaşa'ya cevap verilecek mi? Bu da merak ediliyor...

Yeni limit düzenlemesine tepki göstermişlerdi

Fenerbahçe ve Kasımpaşa, harcama limitlerinin açıklanmasının ardından sert bir dille bu duruma tepki göstermişti.

Senin için hazırladığımız haberler