Gözler Burak Yılmaz'da! Transfer...

29.06.2019 - 23:20 | Son Güncellenme: 30.06.2019 - 02:20

Gözler Burak Yılmaz'da! Transfer...

Spor gündeminin en çok konuşulan haberlerinden biri İtalyan Serie A ekiplerinden Lecce ve Beşiktaş'ın 33 yaşındaki santrforu Burak Yılmaz arasındaki transfer iddiaları olmuştu. En nihayetinde bu transfer sonuca kavuştu. Lecce'den ters köşe bir hamle geldi. Burak Yılmaz, Lecce'ye mi transfer oluyor? Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta kalacak mı? İşte gelişmeler...

Lecce, Beşiktaş'ın kapısını çaldı

İtalya Serie A ekiplerinden Lecce, 33 yaşındaki Burak Yılmaz için Beşiktaş'ın kapısını çalmıştı. Lecce, siyah beyazlı kulübe teklifini iletmiş daha sonra beklemeye geçmişti.

Lecce, alternatiflere yöneldi iddiaları gündeme gelmişti

Burak Yılmaz transferinde Beşiktaş'tan cevap alamayan Lecce'nin İtalyan forvet Gianluca Lapadula'yı transfer edeceği gündeme gelmişti.

Lapadula, Galatasaray ve Beşiktaş ile anıldı

29 yaşındaki Gianluca Lapadula daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan bir isimdi.

Lecce transfer istiyor

Bu sezon Serie A'yı iyi bir yerde bitirmek için kadro yapılanmasını sürdüren Lecce'nin Lapadula'yı renklerine bağlayacağı ortaya çıktı.

Lecce'den transferde atak

Milan, Genoa gibi takımların formasını giyen 29 yaşındaki forvet için girişimlerini sürdüren Lecce'nin 4 milyon Euro civarında bir rakama bu transferi bitireceği bildirilirken, sarı kırmızılı kulübün Lapadula haricinde Valdifori ve Tonelli'ye de imza attıracağı anlaşıldı.

Burak Yılmaz, son kararı bekliyor

Lecce'ye giderek İtalya hayallerini gerçekleştirmek istediğini Fikret Orman'a ileten Burak Yılmaz'ın verilecek son kararı beklediği öğrenildi.

İstanbul'a Burak için gelmişlerdi

Lecce yetkilileri Burak Yılmaz için İstanbul'a gelmişti. (Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler