Gözler onlarda: Oulai'nin arkadaşından rekor transfer!
Editör: Ahmet Kaan Mandalı
Son Güncelleme /
Premier Lig ekiplerinden Newcastle, ülkesi Fildişi Sahili'yle Dünya Kupası macerası sona eren Bazoumana Toure'yi kadrosuna kattığını duyurdu.

Son 5 Haber

Galatasaray, Davinson Sanchez'in takım arkadaşı için devrede! İşte planlanan teklif...

İngiltere, Fransa'yı devirdi! Üçüncülük maçında tam 10 gol...

Erencan Yardımcı, FC Kaiserslautern'e imzayı attı!

Beşiktaşlı Tayyip Talha Sanuç'un yeni adresi Rizespor oluyor

İsmail Yüksek evlendi: Nikah şahidi Ali Koç, Aziz Yıldırım
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Fildişi Sahili'nin Dünya Kupası kafilesinde yer alan bir diğer genç yıldız Christ Inao Oulai'yle aynı yaşta olan Bazoumana Toure, eski takımı Hoffenheim'dan rekor bir bedelle ayrıldı.
Transferi duyuruldu
Premier Lig ekiplerinden Newcastle, bu sezon Hoffenheim formasıyla dikkat çeken bir performans sergileyen Bazoumana Toure'yi kadrosuna kattığını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bonservis bedelinin yaklaşık 50 milyon euro olduğu belirtilen 20 yaşındaki Toure, böylece 43.5 milyon euro karşılığında yine Newcastle'ın yolunu tutan Joelinton'u geride bırakarak, aynı zamanda Hoffenheim tarihinin en pahalı satışı oldu.
Trabzonspor'un Fildişi Sahilli yıldızı Christ Inao Oulai'nin milli takımdan arkadaşı Bazoumana Toure, bu sezon Hoffenheim formasıyla toplam 32 maça çıkmış ve 5 gol 9 asistlik bir performans sergilemişti.
