Gözler transfer görüşmesinde! Düsseldorf hemen istiyor...

27.07.2020 - 13:49 | Son Güncellenme: 27.07.2020 - 13:58

Almanya 2. Ligi'ne düşen Fortuna Düsseldorf'ta oynayan Kenan Karaman ve Kaan Ayhan'ın geleceğiyle ilgili bir açıklama geldi. Kulübün üst düzey yöneticisi Thomas Röttgermann konuştu. Düsseldorf, transfer müzakerelerinin bir an evvel yapılması gerektiğini ifade ediyor. Kaan Ayhan ve Kenan Karaman, Türkiye'ye transfer olacak mı? Son gelişmeler...

Gözler transfer görüşmesinde! Düsseldorf hemen istiyor...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Kenan Karaman ve Kaan Ayhan'ın geleceği merak konusu oldu. Kenan Karaman ve Kaan Ayhan ile ilgili Alman ekibi kararını verdi mi? Düsseldorf yöneticileri transfer için ne diyor? Kenan Karaman Galatasaray ile anlaştı mı? Kaan Ayhan, hangi Türk takımına gelecek? Son gelişmeler haberde...

Düsseldorf'ta yol ayrımları yakın

Bundesliga'ya veda etmesi sonrasında bütçe oluşturmakta zorlanan Düsseldorf, yeni sezonda 15 milyon Euro gibi bir bütçe ile yola çıkacak. Bu da Alman ekibinin bazı futbolcularla yollarını ayırması anlamına geliyor.

Düsseldorf'ta geleceği belli olmayan 4 isim var...

Alman basını; Kaan Ayhan, Kenan Karaman, Andre Hoffmann ve Matthias Zimmermann'ın geleceğinin henüz netleşmediğini yazdı.

4 futbolcunun sözleşmesiyle ilgili çalışmalar devam ederken, teknik patron Uwe Rösler'in, "İkinci ligin düşük çekiciliği ya da kişisel nedenlerden dolayı Düsseldorf'tan kesinlikle ayrılmak istiyorlarsa opsiyonlar koronavirüs salgını öncesinde belli olmalıydı. O zaman transfer döneminin her zamanki gibi Eylül başında biteceği varsayılmalıdır" sözü hatırlatıldı.

Düsseldorf, transferler için bir an evvel görüşme yapmak istiyor

Düsseldorf'un futbolcuların sözleşme şartlarını karşılayabilmesi için desteğe ihtiyaç duyduğu öğrenildi. Alman ekibi, olası transferlerin durumuyla ilgili bir an evvel görüşmeler yapmayı umuyor. Müzakere edilen şartlarda futbolcuları transfer etmek isteyen kulüplerin olması durumunda, Fortuna'nın da kendi planını yapmak durumunda olduğu ifade edildi.

Röttgermann: "Tüm oyuncuları kadromuzda tutacak şekilde konumlandırmıştık"

Düsseldorf'un CEO'su Thomas Röttgermann, "Kendimizi, tüm oyuncuları kadromuzda tutmak isteyecek şekilde konumlandırmıştık. Bir kulübün müzakere edilen oyuncunun çıkış maddesini ödemesi durumunda, bunu değiştirecek durumda değiliz" dedi.

Bu açıklama, takımdaki geleceği henüz netleşmeyen milli futbolcular için de mesaj niteliği taşıyor. Düsseldorf, hem Kaan Ayhan hem de Kenan Karaman konusunda görüşmelerin yapılmasını talep ediyor. Oyuncuların durumuna göre, Düsseldorf da kendi planını yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler