Gözlerinden yaralanan Omar'ın lisansı askıya alınacak

07.01.2021 - 11:46 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 11:52

Son dakika haberleri... Yılbaşı gecesi geçirdiği kaza sebebiyle hastaneye kaldırılan ve gözlerinden yaralandığı için tedavi gören Omar Elabdellaoui'nin ligin ikinci yarısı için olan lisansı askıya alınacak. İşte detaylar...

Gözlerinden yaralanan Omar'ın lisansı askıya alınacak

Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaoui, yılbaşı gecesinde talihsiz bir kaza geçirmişti.

Geçirdiği kazanın ardından hemen hastaneye kaldırılan ve tedavisine başlanan futbolcu ise son durumu hakkında açıklama yayınlamıştı.

Lisansı askıya alınacak

Sabah gazetesinin haberine göre Norveçli oyuncunun kesin durumu sezon sonunda belli olacak. Galatasaray, yabancı kontenjanını açma adına Omar'ın lisansını askıya alacak ve sağ beke takviye yapmaya çalışacak. Omar'ın 650 bin Euro olan ikinci yarı ücretinin tamamının ödeneceği öğrenildi.

"Daha güçlü döneceğim"

Omar'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise şu şekilde:

"Sadece eşim ve çocuklarımla hoş vakit geçirmek istemiştim, talihsiz bir kaza geçirdim. Dualarınız sayesinde bu sınavı geçeceğim. Daha güçlü döneceğim, söz veriyorum. Sizleri endişelendirdiğimi biliyorum. Bazın Tanrı bizi test eder. Dualarınız sayesinde bu sınavı geçeceğime inanıyorum. Daha iyiye gidiyorum. Tıbbi olarak mükemmel ve profesyonel bir bakım alıyorum. Her gün ilerleme kaydediyoruz. Lüften dualarınızda bana yer verin. Dua eden, güzel enerjilerini ve mesajlarını gönderen, benimle olduklarını hissettiren herkese çok teşekkür ederim. Bunun benim için anlamı çok büyük."

Senin için hazırladığımız haberler