Göztepe, Arsenal'dan Cedric Soares'i transfer etmek için devrede

27.08.2024 - 11:20 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 11:24

Bu sezon Süper Lig'e yükselen Göztepe, Premier Lig devi Arsenal'dan ayrılan sağ bek oyuncusu Cedric Soares'i transfer etmek için devreye girdi. Detaylar...

Göztepe, Arsenal'dan Cedric Soares'i transfer etmek için devrede

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig'den geçen sezon şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Göztepe, transfer çalışmalarına devam ediyor. İzmir temsilcisi, Arsenal'den ayrılan sağ beki gündemine aldı. Detaylar...

Hedef Cedric Soares

Fanatik'te yer alan habere göre; Göztepe, son olarak Premier Lig devi Arsenal'ın formasını giyen sağ bek oyuncusu Cedric Soares'i gündemine aldı. İzmir temsilcisi 32 yaşındaki Portekizli oyuncuyu transfer etmek istiyor.

Teknik direktör özellikle istedi

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise; Alanyaspor maçında bu bölgede oynayan Lasse Nielsen'in yavaş kalması nedeniyle teknik direktör Stanimir Stoilov, bu bölgeye transfer için yönetimden talepte bulundu. Şu an boşta olan oyuncuyu kıskacına alan kurmaylar, önümüzdeki günlerde, nabız yoklayacak.

Forma giyemedi

Geçen sezon Arsenal ile 5 maça çıkan oyuncu yalnız 1 kez ilk 11'de forma giydi. Soares, bu sezon Arsenal'in U21 takımıyla müsabakalara çıkmaya başlamıştı. Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, oyuncuyu takımda düşünmeyince İngiliz ekibiyle kontrat yenilemeyen Soares boşa çıktı.

Bonservisi elinde

Bonservisi elinde olan oyuncunun önümüzdeki günlerde gelen teklifleri değerlendirerek imzayı atacağı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler