Göztepe başkanından Trabzonspor'a Onuachu göndermesi: Ferrari isteyip Fiat parası veriyorlar!

Arif Can Yıldız
20.07.2024 - 15:08 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 15:55

Göztepe'nin başkanı Rasmus Ankersen, İzmir'de düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor'un ilgilendiği Onuachu'ya dair önemli açıklamalarda bulundu.

Göztepe başkanından Trabzonspor'a Onuachu göndermesi: Ferrari isteyip Fiat parası veriyorlar!

AJANSSPOR HABER

Sports Republic CEO'su, Southampton'ın Futbol Direktörü ve Göztepe'nin başkanı olan Danimarkalı iş adamı Rasmus Ankersen, İzmir'de basın toplantısı düzenledi.

Eğer Ferrari almak istiyorsanız

Danimarkalı Başkan düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor'un gündeminde olan ve bonservisi Southampton'da bulunan Paul Onuachu hakkında "Onuachu ile ilgili her gün telefonum çalıyor ancak siz bir Ferrari almak istiyorsanız, Fiat parası veremezsiniz" ifadelerini kullandı.

"2 takviye gelecek"

Göztepe'nin transfer politikasına dair açıklamalarda bulunan Ankersen: "Forvet pozisyonuna 2 takviye yapacağız. Takıma büyük yıldızlar transfer etmek bizim stilimiz değil. Bizim en büyük amacımız iyi bir takım yaratmak.

Türkiye'nin en yetenekli kalecisine sahibiz

Türkiye'nin en yetenekli ve hocalarımızın çok beğendiği Arda gibi bir kaleciye sahibiz. Sezon öncesi onun da ne kadar hazır olduğunu hocalarımızla hep beraber görmek istedik. Tabii bu Lis'in tekrar gelmeyeceği anlamına gelmiyor" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler