Göztepe, Beşiktaş'tan Kiraladığı Ajdin Hasic ile Yollarını Ayırıyor

Akın Ungan
24.12.2022 - 13:39 | Son Güncellenme: 24.12.2022 - 13:54

TFF 1. Lig ekibi Göztepe, Beşiktaş'tan kiralık olarak transfer ettiği Ajdin Hasic ile yollarını ayırıyor. Boşnak futbolcunun devre arasında İzmir'den ayrılacağı kaydedildi.

Göztepe, Beşiktaş'tan Kiraladığı Ajdin Hasic ile Yollarını Ayırıyor

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Göztepe, transfer çalışmalarına devam ediyor. İzmir temsilcisi sezon başında yaptığı takviyelerin bazılarından beklediği performansı göremedi. Sarı-Kırmızılılar, ara transfer döneminde kadro planlaması doğrultusunda yeniliklere gidecek.

Hasic'in bileti kesildi

Transfer dönemi yaklaşırken, Göztepe bazı futbolcuların biletlerini kesmeye başladı. DHA'da yer alan habere göre TFF 1. Lig'in ikinci yarısına güçlü şekilde başlamak isteyen Göz Göz, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Ajdin Hasic ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Hasic, devre arasında İzmir ekibinden ayrılacak.

Göztepe'ye uyum sağlayamadı, sakatlık yaşadı

Bu sezonun başında Beşiktaş'tan kiralık olarak transfer edilen Ajdin Hasic, beklenen performansı ortaya koyamadı. İzmir ekibine uyum sağlamakta zorlanan Boşnak futbolcu, geçirdiği sakatlıklar nedeniyle yeşil sahadan uzak kaldı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Trabzonspor maçına saatler kala Sabri Çelik'i hedef aldı!
Habere Git

Bu sezon 142 dakika oynadı

Ajdin Hasic, bu sezon TFF 1. Lig'de sadece 142 dakika süre alabildi. Sakatlıklarla başı dertte olan 21 yaşındaki kanat oyuncusu, 5-0 kazanılan Denizlispor maçında 7 dakika oyunda kaldı ve 1 kez fileleri havalandırdı.

Hasic bu sezon 6 TFF 1. Lig, 4 Rezerv Lig, 2 de Türkiye Kupası maçına çıktı. Mücadele ettiği müsabakalarda toplam 602 dakika süre alan genç futbolcu, 2 gol attı. 2 maçta ise sarı kart gördü.

2020'de Beşiktaş'a imza attı, 13 maç oynadı

7 Ekim 2001 doğumlu Ajdin Hasic, Dinamo Zagreb'de futbola başladı. Hırvatistan ekibinden Ocak 2020'de 180 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer olan Hasic, Siyah-Beyazlı formayı şimdiye kadar sadece 13 resmi müsabakada sırtına geçirdi. Ümraniyespor ve Göztepe'ye kiralanan sağ kanat, Beşiktaş'ta 2 kez gol sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak, Samet Akaydın transferini resmen açıkladı: Fenerbahçe, Galatasaray...
Habere Git

Göztepe'nin TFF 1. Lig'deki durumu

Göztepe, Spor Toto 1. Lig'de 17 karşılaşmaya çıktı. 7 mücadeleyi kazanmayı başaran Sarı-Kırmızılı takım, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı. İzmir temsilcisi topladığı 24 puan ile TFF 1. Lig'in 11. sırasında yer aldı.

Göztepe'nin TFF 1. Lig'deki son 3 maçı

  • Adanaspor 2-2 Göztepe
  • Göztepe 1-0 Manisa FK
  • Çaykur Rizespor 0-2 Göztepe

Senin için hazırladığımız haberler