Göztepe, Galatasaray'dan Aytaç Kara Transferini Açıkladı!

Akın Ungan
04.02.2022 - 20:39 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 20:56

Göztepe, ara tramsfer döneminde Galatasaray oyuncusu Aytaç Kara'yı, kiralık olarak transfer ettiğini resmi Twitter hesabından açıkladı. İşte detaylar...

Göztepe, Galatasaray'dan Aytaç Kara Transferini Açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'in son haftalarında çıkışa geçen Göztepe, ara transfer dönemini değerlendirerek, kadrosuna takviye çalışmalarına devam ediyor. İzmir temsilcisi son olarak, Galatasaray'dan Aytaç Kara'yı kiralık olarak anlaşma sağladı. Kulüp, oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Ajansspor duyurmuştu

Ajansspor muhabiri Burhan Can Terzi, Galatasaray'ın Alanyaspor maçı için gittiği ve kısa bir kamp planladığı Antalya'da Aytaç Kara'nın bugünkü antrenmana katılmadığını, oyuncunun Göztepe ile sözleşme imzalamak için İzmir'e gittiğini duyurdu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Antrenmana çıkmadı, imzaya gitti
Habere Git

Kulüp açıkladı

Göztepe, Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Aytaç Kara transferini, "1993 doğumlu oyuncu Aytaç Kara sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza katılmıştır." ifadeleri ile açıkladı.

İlgini Çekebilir
Mbaye Diagne, Kasımpaşa'ya dönecek mi?
Habere Git

Aytaç'ın Galatasaray karnesi

Kasımpaşa’dan bu sezonun başında Galatasaray'a transfer olan 28 yaşındaki Aytaç Kara, ligde 6 karşılaşmada görev aldı. Yalnızca 1 müsabakada ilk 11'de başlayan Aytaç, gol ya da asist katkısında bulunamadı.

Senin için hazırladığımız haberler