Göztepe gözünü David Akintola'ya dikti!

Ali Bozkurt
30.06.2024 - 16:56 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 16:59

Trendyol Süper Lig'e iddialı bir kadro ile giriş yapmak isteyen Göztepe, Çaykur Rizespor forması giyen 28 yaşındaki Nijeryalı sağ kanat oyuncusu David Akintola'yı gündemine aldı.

Göztepe gözünü David Akintola'ya dikti!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in yeni takımı Göztepe, gelecek sezona güçlü kadro ile girmek istiyor. İzmir temsilcisi kadrosuna Çaykur Rizespor'dan David Akintolo'yı katmak istiyor. İşte detaylar...

David Akintola gündemde

Yeni Asır'da yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı ekibin son olarak Çaykur Rizespor forması giyen 28 yaşındaki Nijeryalı sağ kanat oyuncusu David Akintola'yı gündemine aldı.

Görüşe sürüyor

Sağ tarafı garanti altına almak isteyen kurmayların, Akintola ile önümüzdeki günlerde temasa geçeceği ve ilk yoklamadan olumlu dönüş alınırsa Rize ekibinin kapısını çalacağı ifade edildi. Oyuncunun piyasa değeri yaklaşık 2 milyon Euro iken, yönetim sıkı bir pazarlık yaparak oyuncuyu takıma kazandırmak istiyor.

Sözleşmesi devam ediyor

Profesyonel kariyerine FC Edebei'de başlayan Akintola Çaykur Rizespor formasının yanı sıra Midtjylland, Thisted FC, Jerv, Haugesund, Rosenborg, Omonia Lefkoşa, Hatayspor, Adana Demirspor formalarını da terletti. Asıl mevkisi sağ kanat olan oyuncu santrafor ve sol kanat bölgelerinde de oynayabiliyor. Takımıyla 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nijeryalı, geçen sezon Süper Lig'de 25 maça çıkarken 3 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler